Haticem01 Mide bulantınız hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı biz 7 haftalığız midem bulanmıyor normal mi?
Kuyumcu Haticem01 benm arkadasım hıc mıde bulantısı gebelık belırtısı ysamadan gecırdı cok rahattı ınsallah bulanmaz ben mıde bulantısı ve tıksıntıden cok cektım bence bulanmıyorsa sukret 😂
Belacivciv Benim 7. haftayla başladı ve cidden dua edin de başlamasın mide bulantısı yaşamak hiç güzel bir şey değil ve çok zor bi süreç 8. haftamdayım ne zaman bitecek mide bulantısı diye gün sayıyorum :)
Berivan_bayar65 Belacivciv bende tam 6 aya kadar cektim ben Maf olmuştum böyle vaya eridim ben hep kusardım gece gündüz demeden kusa kusa cok yorulurdum Allah herkese yardımcısı olsun anne olmak kolay deli tabi 🙏♥️
Haticem01 minnakimmm 😂 Ama insan işte acaba bir şey mi oldu diye düşünmüyor değil senin ne zaman başladı?
minnakimmm Haticem01 6. Haftada başladı 27. Haftadayim ve hala ara ara oluyor 🥺 sanırım doğuma kadar devam edecek benimle 😒
Kubrakozcelik Haticem01 bende 7 haftaligim mide bulantilarim baslamadi her gun dua ediyorum insallah bulantim olmaz diye 😅
Kubraselamii13 Haticem01 benimde aynı sadece hafif ara ara göğüs ağrısı kaşık ağrısı bide uyku o kadar midem hiç bulanmadi
Hatice35 Haticem01 benim 10 haftalığa kadar hiç bir belirttim olmadı 10 haftalıkken biraz bulantım oldu geçti çok şükür gebelik belirtisi olmadı bende fazla
Melikefurkanikra Haticem01 kimisinde mide bulantısı olmayabilir. Benim ilk hamileliğin de hiç mide bulantısı yaşamadım şimdi ikinci bunda midem çok bulandı.