Haticeyaren24 Ertan-tina82 ben 1ay önce 690 TL’ye aldım zaten sayfada hepsinin fiyatı altında yazıyor
esra-16 07vefa42 hamilton x1 kabin boy bebek arabası e bebekten aldık nornak fiyatı 4000-5000 civarı e bebekte 1700 falan. Bebeğim 6 aylık çok rahat kullanımı kapanması açılması. Pusetimiz vardı zaten o yüzden travel almak istemedim hem ağır hem bagajda çok yer kaplıyor. Benden sonra 3 arkadaşım daha aldı onlarda çok memnun 😊
ebrugk Elifmstf canım bebişim ne kadarlık oldu? Ben hamileyim, Bizde onu aldık ama sonrasında birkaç kötü yorum görmüştüm, çocuk ağırlaştıkça taşımıyo vs diye. O yüzden tedirgin olmuştum. Sormak istedim
Elifmstf ebrugk canım henüz kullanmadım bende daha doğum yapmadım ama çok tavsiye üzerine ve uzun araştırma sonucu aldım. Bebek ne kadar olduğunda taşımıyor onu bilmem ama 78kg olan eşim kendini denedi gayet taşıyordu. İçin rahat olsun güzel bı seçim yapmışsın 👍💕
cemreninannesi67 07vefa42 chicco lite way almayı düşünüyorum hem puseti var hemde baston olarak kullanılıyor
Aslihandemirbas Elif2912 mamma’nın travel seti çok güzel siyah-rose olanı aldık. Cinsiyet farketmeksizin kullanılır diye memnunum 🥰
Elif2912 Aslihandemirbas bndede baby to go travel vardi buyuk kizimdan sonra sattim agirdi cok apt girinde merdiven var 5 basamak zulmediyordu bana hele puseti hic kullanamadik bebegi koyunca cok agri oluyordu guzel olan tek sey surumu onu satip chicco aldim tek elle katlayim bi elime onu bi elime kizimi alip cikiyorum heryere cocuk iki olunca araba agir oluyor
ebdk Bagajım cok kucuk peg perego si switch aldim letgodan baktim temizdi baston travel Insallah guzel günlerde kullanalım
GayeOrhan 07vefa42 ben letgodan yoyko luxury modelini aldım tertemiz çokda kullanışlı duruyo inşallah kullanırken de memnun kalirz
annelinkoo sevvaldd yok henüz nasip olmadı az kaldı inşl ama kullananları tanıyorum özellikle önerdiler iki üç cocuk büyütenler war yani dayanıklı bir araba tek derdi çift yönlü olmaması ayrıca ağır da değil ☺️