Mdneee123 07vefa42 baby plus canyon travel sistem bebek arabası aldım çokta güzel iyki almisim tavsiye ederim
Nanelisekerr Prego solo aldım. Pusetten sonra kullanıldıgında kabin oluyor. Hem hafif hem az yer kaplıyor
Haticeyaren24 07vefa42 ben bu siteden aldım çok memnun kalcağımı düşünüyorum çok sağlam ve şık bir tasarımı var ve baya kullanılabilecek bir araba ve fiyatı oldukça uygun piyasaya göre 😊
Melisaesndmr Haticeyaren24 ürünü pusetimiz olduğu için tek başına aldik 500 liraya gayette memnunuz sürüşü kolay bebegim doğar doğmaz kullanmaya başladık sorunsuz insallah sizde memnun kalırsınız 😊
Lorthavva Chicco minimo 3 kabinboy şuan trendyol fiyatı 2169 tl .. ben chicconun outletinden 1200e almıştım :)
Loveme 07vefa42 ben Gubi platino aldım hepsiburadadan Pierre Cardinin ürünü henüz kullanmadım ama fiyatına göre çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim
Teacherella1 mrrrv11 benim alacağım modelde o. Canlı görme imkanım yok, tekerlekleri fln biraz küçük geldi internetdeki görsellerde, kullanım açısından nasıl acaba rahatmı
mrrrv11 Teacherella1 bence çok rahat ve kullanışlı geçenlerde bir İnstagramda anne bebek hesabı da paylaşmıştı detaylı anlatımıyla hesabın adı napiyosunbusra ön çıkanlara sabitlemişti açıp kapatırken video da çekmişti. Almayı düşünüyorsanız bir bakın derim yardımcı olur🙂
Gamze5208 asliby ben de mamas papas flip xt3 modeline baktım hoşuma gitti. Biraz fazla yer kaplıyor ama olsun. Başka arabaya da bakmadık çok hoşumuza gitti.
asliby Gamze5208 evet estetik olarak da göze hoş gelen bir model. Ağır ve biraz yer kaplıyor diye duymuştum ama genel olarak o tarz arabalarda bu durum mevcut. Cybex cbx leotie lux modeli ile ikisi arasındayım şimdilik. Fiyat olarak yakınlar birbirine. Fakat mamas da renk seçeneğindeki sağ geniş
effy Gamze5208 mamas&papas yeni bir model çıkarmış Airo ismi. En hafif modelleriymiş 7.6 kg. Ben de onu gözüme kestirdim. Bir bakın dilerseniz.
Nilgun75 svserzrm ben paristen aldim Ama turkiyede eyzey diye bir yerde satiliyor,Baska yerlerde de vardir
Seda-34 07vefa42 joie litetrax 4 aldım çok beğendim çok kullanışlı bi araba. Kullanan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım zaten. Ayrıca kabin boy bir bebek arabası olduğu için katlandığında kabin boy valiz kadar yer kaplıyor küçük bagajı olanlar için ideal.
Selcansahin33 https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ?magaza=Hepsiburada Ben yoykonun bu bebek arabasını tercih edicem cok yakın arkadaşımda bunu aldı inceledim sürüş konforu falan çok hoşuma gitti park yatak ve anne bebek çantası tercihimde yoyko gercekten kalitesi çok guzel
Eylulunannesi-2 Selcansahin33 bende park yatagını aldm cok iyiydi. Bide bu arabayı suan gördm cok hoş görunuyo dogrusu fiyatı gözüme ucuz bile görndu acaba agırlıgı falan. Nasıl baktn mı. Suan baktgm bütün arabalardan vazgectm bunu görnce 😅
Redpepper Aysobaciniz arabayı öyle bir anlatmış ki yemin ederim hiç almayacak olanın bile alası gelir 😂 şahsen ben baya ikna oldum ya bakacam bu modele, abiye plaket versinler