Bsmlh Eceee7 inşallah iyidir kırkma kuzum ya hepsi geçicek yazın güzel günler olacak bebıslerımızle inşallah canım yazlık ne aldınız hadı paylaşalım benım hiç bişi yok suan nasıl giydiriyorsunuz
Deletedmom737382 bu arada kizlar ben dün tekrar seker yüklemesi yaptirdim sekerin kalip kalmadigini kontroll etmek icin. Rabbime sükür gitmis, darisi size InsAllah 🤲🏻😌 @Sermec27 @Eceee7 @Suzii-90 Bsmlh @Dilara1903
Bsmlh Deletedmom737382 ta benım ilk cocuk prematüre dogdu onun göz muaynesı cok zordu Buda oylemı zormu
Suzii-90 Deletedmom737382 gözün aydın canim ben yaptirmicam galiba zaten plasentayla gidiyo 🤔 yani insallah
Suzii-90 Bsmlh bizim hastanede göz yok başka hastaneye aldım perşembe gününe hem kalça usg hemde göz öğleden sonra göz var bakalım nasıl olacak
Deletedmom737382 Eceee7 canim senin hastanede 1 saat mi 2 saat mi ölctülerde 78 cikti? artik iki saat ölcülecekmis 😌 gerci benim seker yüklemede hem aclik hem 1 ve 2 saate bakti doktorum 😂😬 Rabbime sükürler olsun herkeze nasip etsin kurtulmayi kimseyede vermesin.
Eceee7 Bsmlh trendyoldn aldım bugun geldi 2 tane ama.kucuk cikti ancak sırtına ter bezi olur canim İstanbul da cok sıcak demi yazin
Mavilotta Eceee7 çok sevindim bebeğinin çıkmasına inşallah bundan sonra her şey çok daha güzel olur sağlıkla büyüt inşallah 😊🌺
Deletedmom737382 Suzii-90 öylede yinede yaptirdim ben vallah cok pimpirikliyim😬 doktor da yaptir dedi benim doktor da ben gibi takintili 😂