Eceee7 Sulebebek sezeryan canim odemden dolayi yüksek tansiyon 14 9 oldu su geldiğinde ..bide miyom vardi onuda almak için bebisim 8 gun kuvezde kaldı suan yanımda cok şükür
Eceee7 Deletedmom737382 simdi emdi uyudu kuzum bende uyuyacam onla yoksa çok zor oluyr gece kuzum senin bebisin 40 i cikti demi
Deletedmom737382 Eceee7 evet tatlim cikti cok sükür darisi sana🤲🏻 40 i cikinca sanki daha rahat oluyor hic degilse geceyi gündüzü biliyorlar😬
Suzii-90 Eceee7 evet canim sütün yetmese o kadar kaka yapmaz çiş yapmaz bezi kuru olur yetiyo ki yapiyo masallah kuzuya insallah bidaha yükselmez sık sık emzir canim uyumasına müsade etme gecmis olsun canim 🥰
Bsmlh Suzii-90 kuzum sen gözü sorsana bakım be dıcek hastane ben geç yaptıracaktım ama kararsız kaldım ya kuzu ben bugun aşıdan geldik agladı neyse az once ne yaptım bilsen güzel isimli tulumu giydirdim eskı resınlerınden 1 yazdım resım cektım 1.ay resımleri😀😀
Bsmlh Eceee7 Allah Allah benım aşırı kaka yaptığı halde dr mama dedı ve sarılık yükseldi her dr başka cnm sen dr dinle olmadı mama verırsın
Eceee7 Bsmlh kilo aliyor almasa sütun yaramıyor deriz dedi bide canim belki seninki almadi ise iste her.doktor ayrı bir dunya
Suzii-90 Bsmlh kuzu 1 aylıkken göz muayenesi dedi dr bugün gittik de kalça usg için dr erken dedi 2 gün sonra tekrar gidicez bugün 30 günlük oldu bebisimiz 1 ayi doldursun dedi perşembe gidicez kalça usg için göz için de randevu alicam aynı güne ikisini de halletmiş oluruz
Gizem957 Bsmlh nasılsın canım bebegin nasıl benimki. Kilo alımı blrwz yavaş senşn kaç. Kilo oldu mama veriyorum ben
Eceee7 Bsmlh olabilir canim bizimki kuvezde 65 gr verdi 3 gun sonra 55 gr aldi cikti çıktıktan 3 gun sonra 10 gr daha almisti çarşamba kontrol var bakalım orda belli olur
Bsmlh Eceee7 benım tam 1 ay oldu cnm 32 gün bugun alışa tartıldı sükğr cok cok iyi ama mama da alıyor tabi
Eceee7 Sagol canim sende bebisini saglikla kucağına Al inşallah dünyanın en.guzel şeyi evlatmis😇Sulebebek
Eceee7 Bsmlh canim bize de fitoterapi den dolayı kilo kaybedebilir dedi doktor yarin tartacaklar bakalım bizde durumlar ne😊
Bsmlh Eceee7 inşallah iyidir kırkma kuzum ya hepsi geçicek yazın güzel günler olacak bebıslerımızle inşallah canım yazlık ne aldınız hadı paylaşalım benım hiç bişi yok suan nasıl giydiriyorsunuz