Aylinak1n Aysenurkaymakmaz şekersiz olmak kaydıyla günde 1 tane türk kahvesi içme iznim var diğerlerinin zararlı olduğunu biliyorum ama türk kahvesinin bebeğe bile faydası olabiliyor 😊
SaniyeGoseli Aysenurkaymakmaz ben kahve bagımlısıyım normalde ama ilk gebeliğimdede şu an ki gebeliğimde de bıraktım doktorum içmemi istemedi çok çok zorlanırsan yada canın isterse günde 1 adet demişti Türk kahvesi ve filtre kahve onun harici önermiyor genelde doktorlar doktoruna danışa bilirsin bunu 🌺
AybukeA Aysenurkaymakmaz gunde 1 sütlü nescafe iciyorum, maalesef turk kahvesi sevmiyorum içemiyorum 🤷♀️
nanna Aysenurkaymakmaz benim doktorum günde bir fincana izin verdi ancak ben haftada bir kafeinsiz kahve içiyorum kafeinsiz kahve tercihin olabilir
MDT Aysenurkaymakmaz bazen 2-3 günde bir bazen haftada bir belli bir rutini yok canım ne zaman isterse.
perilice123 Aysenurkaymakmaz bana doktorum günde iki fincan kahve veya filtre kahve içebilirb garicrn 2-3 litre su içmek şartıyla demişti. Her gün içmiyorum ama bazen günde iki kere bile kahve içiyorum.
perilice123 Mucizemm0101 ben de gamile kalmadan önce günde iki kitre kahve içerdim ilk ğç ay bana da tiksinti gelmişti😂
Emoztrk Aysenurkaymakmaz doktorum bana günde 1 fincan kahve içebilirsin dedi ben haftada bir bazen iki fincan içiyorum
Cigdemss Aysenurkaymakmaz duruma göre bazen her gün bazen haftada 3-4 bazı haftalarda hiç içmedim. Çok kasmadım kendimi. 1 fincan sade . Aşırı kafein almadığım için sıkıntı yaşamadım
Minikcivcivv Aysenurkaymakmaz günde bi tane şekersiz türk kahvesi içiyorum 🤗 birde maden suyu içmeye dikkat ediyorum
mavili123 Aysenurkaymakmaz benim de eşim yasaklamıştı ama hafta sonu birer tane birlikte içmemize bir şey demiyor 🙊 doktora sormadım ama hiç
poyrazinannesi3547 Ben 6 haftalık oldum önceden 3 4 tane içerdim hamilelikten mi bilmiyorum içemiyorum kokusu çok kötü geliyor kahvenin hiç içmiyorum 2 haftadr