Aysenurkaymakmaz Kahve tüketimini günde 1 mi yoksa haftada 2 kez mi içiyorsunuz kızlar , eşim internette görmüş içme diye yasaklıyor 🤭 sizde durum ne ?
Kimkibu Aysenurkaymakmaz türk kahvesi günde 2 içiylrum ben doktorum müsaade etti bana 2 taneye kadar ama filtre ve diğer kahveleri hamileliğimin başından beri içmedim
gulin-35 Aysenurkaymakmaz uc fıncan ızın verdı doktorum ama ben vıcdan yaptım bıraz sutlu yapıyorum bır yada ıkı tane ucuncuyu cok nadır ıcıyorum ask yasıyorum kahveyle resmen
Aynuromerbyr12 Aysenurkaymakmaz ben hiç doktoruma sormadım günde kaç tane içebilirim diye ama günlük çok fazla çay içiyorum bazen 6 hatta 7 bardağı buluyor o yüzden kahve hamileliğim boyunca bir defa içtim
Mucizemm0101 Aysenurkaymakmaz bende kahve bağımlısı biriydim hamileliğimden beri çaya ve kahveye tiksinti geldi. Sevinmiyorda değilim bu duruma 😊 hamileyken napıcam diyordum o derece bağımlıydım
Aysenurkaymakmaz Mucizemm0101 evet bende öyleyim saat 1,2 olduğumda içmeyince baş ağrısı oluyor ama günde 1 içebiliyprsam sorun yok 💃🏻😇
Ozzseda Mucizemm0101 bende öyle oldum nedense günde 3 kere içerdim şimdi canım istemiyor ve yaptığım zamanda içemiyorum çok tuhaf 😂😊
perilice123 Mucizemm0101 ben de gamile kalmadan önce günde iki kitre kahve içerdim ilk ğç ay bana da tiksinti gelmişti😂
MercimekveAnnesi16 Aysenurkaymakmaz bende normalde günde bir kere istisnai durumlarda iki kere içebiliyorum doktorum bişey demedi belli bi yere kadar içebilirsin belli yerden sonra miden bulanır zaten demişti çayda öyle oluyor çok içince midem bulanıyor bırakıyorum hemen ama kahveyi Türk kahvesi istisnai bi durum yoksa günde bir kere tüketiyorum çok nadir ayda bir veya iki kere de günde iki kere içiyorum bi sıkıntı yok çok şükür
Sonay-34 Aysenurkaymakmaz bir tane içebilirsin demişti doktorum ben arada neskafe falan da içtim canım çok istedi
Nejlavrl Aysenurkaymakmaz ben hergun bir fincan tuketiyordum vertigo oldum doktor kahveyi yasakladi gercekten hamilelikte hergun kahveyi bunye kaldırmıyor o yuzden onermem yani bebege olmasa size zarar veriyor