• Öneri
  • Depend mi normal Ped mi ?

Ftm_08_61 dependi bi ilk gün kullandım ama baya kurtarıcıydı. Sezaryen doğum yaptım ve parça parça kan geldiği için sonra gece boyu pedleri kullandım lohusalık döneminde

Ftm_08_61 kesinlikle depend çarşamba sezeryan doğum yaptım kurtarıcım oldu iç çamaşırınada ihtiyacınız olmuyo öyle terletmede yapmıyor bence

meraklianne1 şuan şok markette indirimde 32 TL ben eczaneden geçen hafta 39 TL ye almıştım

Ftm_08_61 yeni Doğum yapmış birime olarak depen derim çok rahat kullanımı oldu pedi zaten dört beş gün sonra durumu göre kullanırsınız

Ftm_08_61 Kesinlikle depend derim ben onun rahatlığı normal pedde asla yok

dependin rahatlığını hiç bi pedte bulamazsın terletmiyor yumuşacık tüy gibi giyiyorsun çıkarması da öyle basit ki

Ftm_08_61 normal dogum yapacaksan depend cok ıse yadıyor dıyorlar kanama mıktarımdaha fazla oldugu ıcın ama sezaryen olcaksan lohusa pedı yeterlı oluyor

Herkese teşekürler. En azından aydınlatıcı yorumlar oldu çevremde kafamı karıştırdılar

Ftm_08_61 canpedin mesane pedini aldım ve kullandım. Depend hasta bezi de vardı yanımda ama sıcakta iç çamaşırını giyip ped takmak daha iyi geldi bana

gulin-35 80 kg yim alt kısmim sayım ama acaba l veya m mi olur kalıpları nasıl acaba

Ftm_08_61 kesinlikle depend ben normal doğum yaptım yazın ilk çocuğuma aşırı kanamam oldu ve depend kullandım öyle terletmem falan olmadı ilk defa duyuyorum pamuk zaten neden terletsin ki. Şimdi Haziran’da ikinci doğumum var yine yaza geliyor iki paket aldım koydum doğum çantama 🤗

Ftm_08_61 depend ilk doğumda yanlız 2 adet kullandım koca paketten sleepy hasta bezi varmış ondan alıcam