dilaraonat Dolgum düştü doktorum dişçiye gitmeme izin vermedi çok şiddetli ağrım var evde bebeğime zarar vermeden ağrımı geçirecek ne yapabilirim bilginiz varsa paylaşır mısınız ?😬😔
Anne_adayi57 dilaraonat evinde karanfil varsa onu koy canım bana iyi gelmişti bide onunla beraber yanagima buz koymuştum umarım seninde dis agrin geçer insan çok kötü oluyo geçmiş olsun 🤲
Melikesvm dilaraonat hucbıse fayda etmıyor aslında benımde agrıyordu 27 haftalıkken cektırdım sen kac haftalıksın
2minikannesi dilaraonat canım eşimin çok şiddetli diş ağrısı vardı çektirdik yine geçmedi nette rastgele birşey gördüm uyguladık anında geçti hala dolapta hazırda duruyor acil durumlara karşı 😂
Bsraa35 dilaraonat siyah zeytini ortadan ikiye bölüp iç kısmını dişine gelecek şekilde koyabilirsin bir de karanfil yağı sürebilirsin umarım iyi gelir
Nadya_35 Tuzlu su yap canım bende çok ağrı çektim en iyi o kesti birde o tarafta yemek yememeye çalış
yesimk Karanfil yağı kullandım ben aktarlarda satılıyor sürdüğün gibi sizlamayi ağrıyı alıyor denemeni öneririm
yesimk yesimk dilaraonat çok geç gördüm mesajını orika diye bir marka almış eşim bana ama başka markalarında işini göreceğini düşünüyorum. İnşallah iyi gelir🤗
dilaraonat Anne_adayi57 çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım geçer çok sağolun yardımcı olduğunuz için 😌
Melikesvm dilaraonat aynen suan vermez daha haftan düşük olduqu ıcın bebegın cıgerlerıne felan zarar verır dıe ızın vermıyorlar daha yenı olusmaya baslıyorlar cnku
2minikannesi dilaraonat canım nasılsın denedin mi verdiğim tarifi faydası oldumu İnşAllah geçmiştir ağrın
Bsr-byrk dilaraonat karanfil yağı ya da ağrıyan dişin oraya karanfili koyun acısı çıkana kadar ağzınızda kalsın hafif uyuşturuyor. Birde parol içebilirsiniz
dilaraonat Bsr-byrk parol çok işe yaramadığı için boşuna içmek istemedim ama karanfili deneyeceğim teşekkür ederim 🤲
Bsr-byrk dilaraonat ağrı şiddetlenmeden içmek gerekiyo parolu, hafif bir ilaç olduğu için etkisi yoğun olmuyo ama ben şiddetlendiğinde içmiştim dayanamayarak yinede faydası olmuştu. Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer gider ağrınız
Melikesvm dilaraonat evet dayanmak zorundasın ama hıcbırsey fayda etmıor bende 1ay cektım bılmedım çürük olduuqnu kullanmadım seyler kalmadı hap harıc fayda etmedı hıc 😔
[silindi] dilaraonat siyah zeytinin cekirdegi cikar canim agriyan disinin ustune koy 5 dakikada geciyor agridikca yap