Ozgeszmn 25 haftalık hamişim. Decaviti bir gün arayla kullanan var mı yoksa ger gün mü kullanmak gerekir ?her gün kullanınca bir zararı olur mu ?
MercimekveAnnesi16 Ozgeszmn valla ben 16 haftalık hamileyim 11. Haftadan beri her gün kullanıyorum tok karna doktor öyle söyledi
Cimen_bebek Ozgeszmn 17.haftama kadar hergün kullandım daha sonra doktor değişıkliği yaptim ve yeni doktorum bıraktırdı, gerek yok buna dedi. Şuan sadece demir hapı ve d3 damla kullanıyorum.
Bkt0193 Ozgeszmn bende 35 haftalık oldum hala kullanıyorum doktorum değil de sağlık ocağındaki takip eden ebem vermişti doktoruma da sormuştum kullanmanda sakınca yok demişti ama kaçıncı haftada bıraktınız
_glc1991 Ozgeszmn iki kere kullandım bidaha kullanmadım ilaç yutamıyorum çok büyük neden verdiklerinide anlamıyorum hiç kullanmayanlarda var doktor vermemiş
Aslhn12 _glc1991 sorma ya o gün boğazımda kaldı tutarken acıttı o günden bu yana ikiye bölüp sıra sıra içiyorum. Ama içinde 10 u aşkın vitamin var doktorum gebeler için çok faydalı olduğunu söylemişti
Aslhn12 Ozgeszmn bana hemen 4. Haftada yazdı doktor şimdi bakıyorum da hep ilerki haftadaki gebeler kullanıyor bu vitamini. Yani herhangi (aşırı) bir vitamin eksikliğim de yok acaba bana niye erkenden yazdı 🤷🏻♀️
CansuDRY Aslhn12 Şu an kaç haftalıksınız? Decavit veya herhangi bir vitamine 12.haftadan önce başlamayın. Folik asit yeterli. Doktorum bu şekilde söylemişti bana.
Edakaraylan Ben 38 haftaligim halen kullanıyorum bebekte gelişim geriliği varmış o yüzden tekrar verdi
balimm04 Bende tiksindim ilaç içmekten bide decavit bulantı yaptı bende bir aydır kullanmıyorum doktoruma sorucam kontrole gidince
Sudemurat Ozgeszmn 35 haftakik hamileyim hala devam ediyorum decavite 2. Yada 3. Ayımda vermeye başlamıştı doktorum. Hâlâ düzenli olarak hergun içiyorum