Ayceycev Nuryyy biz zaten yaşıyoruz ama eşler çok yaşayamıyor, bu duruma dahil edilmeliler, bence çok önemli. Bazı doktorlar ısrarla eşi yanında istiyor mesela., umarım alır sizin doktorunuzda 😌
Elif0801 Nuryyy hayırlı uğurlu olsun öncelikle bebisiniz☺️ eğer alırlarsa direkt sizinle girsin bence. Benim hastanem alıyor içeri eşimde benimle birlikte giriyor 😊
mommasBoys Nuryyy ben sürekli eşimle giriyorum muayenelere bi problem yaşamadık şimdiye kadar hastaneye göre değişebilir bence sorun birlikte girmek o heyecanı eşinizinde yaşaması çok güzel hele kalp atışını duyarken 🥰
gullcannn Nuryyy Hastaneye göre değişiyor. Bazı hastaneler hiç almiyormus bile. Ben özel hastaneye gidiyorum Ankara da başından beri kalabalık giriyoruz. Doktorum izin veriyor. Onu önceden öğrenin derim
Buseninannesi_21 Nuryyy Hayirli olsun bu arada eminim çok heyecanlisinizdir. 🤗 Ben özele gittim eşimde girdi benimle o da gördü devlet almiyo özelde bazilari aliyormuş bizi almislardi hastaneden hastaneye değisiyodur. 🙂
zeytinkiz Nuryyy Özele de gittim devle de 23+6 haftalık hamileyim eşim sadece 1 kez 15.haftada perinatoloji de içeri girdi onda da doktor cagırdı gelsin sorun olmaz diye adamcağız daha da giremedi 😟
Kimkibu Nuryyy hastane hastane değişiyor bence o.. benim ilk gittiğimde özel hastane belli zamanlarda babayı alıyorum işte kalp atışında cinsiyette demişti.. şimdi biz daha demeden hadi babayı alalım gelsin bebeğini görsün diyor kendi alıyor en baştan daha.. bence en baştan daha gelsin yanınıza eşiniz eğer kabul ederlerse insallah ederler
Teacher-mom Nuryyy ben 3 farklı şehirde girdim ultrasona kesinlikle eşim hee girdiğimde yanımda girdi ayrıca 3 ü de özel hastaneydi kimse bir kişi alıyoruz demedi sorun yaşamadık ki zaten ilk muayenede kan verirsiniz kanda belli olursa ultrasonla bakar eşinizin yanınızda girmesi için bir sorun teşkil etmiyor ☺️
Milenka Nuryyy ilk muayaneye genelde kovid dönemi olduğu için doktorum ne için geldiğimizi bilmediği için beni tek aldı. Sonra biz eşimi almayacak sandım fakat ultroson odasına esimide aldılar.Bebegi gördükten sonra eşim çıkıyordu bizde doktorla muayaneye devam ediyorduk şuanda böyle devam ediyor
Sonay-34 Nuryyy eşinizle girin muayenelere ne olacak sonuçta çocuğu birlikte yapıyorsunuz 😂herseyi duysun öğrensin gerektiğinde üstüne ne düşüyor ne yapacak kendi düşünsün anlasın zaten ultrason görüntüsünü izletiyor normal normal karnından Alttan muayene son zamanlarda oluyor ondada kapalı alanın perdelerini çekiyorlar
AysezulalGvn Nuryyy ben özele gitmeme rağmen eşimi 1 kere bile almadılar malesef kalp atıöı ı ses kaydı yaptım ultrasondaki hareketlerinide video çekip gösterdim hep almıyorlar malesef