Nuryyy Bayram öncesi gebeliğimi öğrendim ve anca yarına buldum randevu eşimle gidicem ama kalp atışı Falan dinletirse diye eşimle de girmek istiyorum ama başında mı girsin muayene ederken mi girsin bilemedim siz nasıl yapmıştınız
Nurayselvi Nuryyy özel hastaneler pandemi nedeniyle tek kişi alabiliyor canım bende o şekil oldu iki kere
[silindi] Nuryyy tebrikler ❤ Eğer doktorunuz eş kabul ediyorsa her anınızda sizinle olsun. Beraber girin bence.
Taze_gebe Nuryyy ben ilk randevumu bezmialeme almıştım sorup rica ettim doktor biraz soğuk olmasına rağmen ilk vs alalım babayı demişti sonra beğebmediğim için özele geçtim doktorum ne zaman istesek aldı biz de her seferinde demedik ztn cinsiyette vs bikaç kere girdi ☺️
tugbade Nuryyy eşimle girmiştim tabikide evde test yapmıştım sonra gidip kan vermistim sonra gittik muane ye esim her muanemde yanimdaydi 8.aydayim hala gelir 😆😆
Gull_94 Nuryyy kzıımda pandemı yoktu halıyle esımle gırmıstım,6 haftalıktım ılk muayenede vajınal ultrasnla kalp atısı dınletmıstı cok kısa surmustu xaten bu sene pandemıden dolayı esım hıc gelemedı doktra o yuzden esker ıcerıye alınıyosa basından ıtıbaren bulunsa daha ıyı sankı😇
Burcuckmk Nuryyy zaten su dönemde simdi girsin sonra girsin yaptirmiyorlar canim yaninda birini iceri alan bir hastaneyse ya seninle girecek yada hic girmicek
milena11 Nuryyy benim gittiğim hastanede doktor alıyor 2.kişiyide bence yanında girsin başından sonuna ilk heyecan yanında olması çok güzel iniallah alır🙏🏻
Aysecisyus Özel hastaneye gidiyoruz her seferinde eşimle giriyoruz. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı bu konuda.
Svgmls Biz hep birlikte giriyoruz, ilk kızımda da öyleydi, yine öyle. Yalnız bu sefer başta devlete gitmiştik orda almıyordu doktor içeri sonra yeniden ilk kızımda gittiğim özel hastane ye gittim ve alıyor doktor birlikte.
Dilay24 Merhabalar, pandemiden dolayı içeri girebiliyor eşiniz mutlaka muayinenin başından sonuna kadar yanınızda olmalı. Zaten doktorunuz isterseniz eşinizi çağırabiliriz der. Çok güzel duygular birlikte olmak çok heyecanlı. 😇🌸
_glc1991 Nuryyy ben hep eşimle girdim bi kere özelde eşimi almadı çok saçma bence bi devlet hastaneside almamıştı almayan yere bidaha gitmedim zaten Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesine gidiyorum şimdi orası alıyor bence alınmalı yani çok saçma
zehranurr Nuryyy ilk muayenemden itibaren(ilk muayenem alttan olmuştu) eşim hep girdi içeri. Hatta doktorun masası farklı bir odada ultrason cihazı hemen yan odasında eşim çekimser davranıp bazen ultrason odasına gelmediğinde doktorum kendisi çağırıyor gelebilirsiniz diye.
mrskement Nuryyy bn ilk başından beri eşimle giriyorm bnden çok o soru soruyor hatta doktora Bn bebeği görünce heyecandan herseyi unutuyorum
Naz_01 Nuryyy bence eşinle birlikte gir .o da seninle aynı heyecanı paylaşıyor ve bundan mutluluk duyacağına eminim.eşim randevuları iple çekiyor benden önce koşuyor ultrason odasına :)
DDG Ya bana eşin alınmaması inanılmaz garip gelmişti, hiç aklıma böyle bir şeyin olabileceği ömrüm boyunca gelmezdi herhalde. Hala da bilmiyorum, nedir bunun sebebi?