Gizemis Kızlar göbek deliğine cok yakın hareketler hissediyorum. Kasıkta değil ama. Bebek hareketimidir?
ebrr1048 Gizemis 17+3 de gitmiştim kontrole göbek deliğine daha gelmesine çok var demişti sanırım biraz daha aşagıda olması lazm
Esenburhan123 Gizemis evet gaz bağırsak hareketleriyle karıştırırsınız filan diyorlardır ama ikisi cok farklı
Esenburhan123 Gizemis evet bu haftada o kadar büyümesi gerek öbür hafta göbek deligimizin bir parmak üstüne cıkıcak inşallah
[silindi] Bebektir canm çıkıyor artik yukarı sirt ustu yattgnizda kasik hizasinin bosaldgni rahatladgni hissediyorsumuz zateb
Gizemarslan Merhabalar bende 18. Haftamdayım bende göbeğimin üstünde damar atar gibi elektrik çarpar gibi hissediyorum
[silindi] Tekmile11 anlamiyor olabilursinz ama yine iyi haftaniz bazen 23 24lerde hissetmeyebler duyuyorum sok oluyorum ben nerdeyse uykudan uyanıyorum 😅
Tekmile11 [silindi] yani bazen böyle hareket hissediyor gibi oluyorum ama hareket mi gaz mı ayırt edemiyorum anlamadım gitti 🙄😂
Kbraogzzz Kızlar bizde 18 haftalığız 15 haftadan beri hissediyorum ama son 2 gündür pek hissetmedim bu haftalarda düzensiz olabilir diyolar sizdede öylemii
Gizemis Kbraogzzz bende bazen hissetmeyince endişe ediyorum sonra bekliyorum bir süre daha. Çok şükür duyuyorum. Sende duyarsın inşallah endişe etme . Cok uzun süre birkaçgün hissetmezsen doktora gidersin kontrole :)