Fatmainci makineyi boşaltırken eğilip kalkmaktan olmuş olabilr mi diye düşünüyorum, neden derseniz ben serklaj olduktan 2 hafta hep yattım sadece wc haftada 1 gün 5 dk duş aldım o 2 hafta sonra hadi evde kahvaltı hazırlayayım yavaş yavaş dedim Ve
buzdolabının sebzelik kısmına Değilim domates alayım dedim ve karnımın sağ yanına bıçak gibi bir şey saplandı ondan sonra karnım bir toparlandı bir şey oldu aşağıya doğru içimden bir şey kaydı gitti hemen bıraktım tabi domatesi falan uzandım ayaklarımı yukarıya kaldırdım daha sonra vajina bölgemde bir ağırlık hissettim elimle kontrol ettiğimde resmen açılmıştı ve elime muhtemelen rahmin geldi çünkü iplikleri falan hissettim Serklajdaki Sonra korktum bayağı hemen doktora gittik doktor eliyle parmaklarıyla alttan o düşen şeyi ben rahmin diye tahmin ediyorum içeriye doğru itekledi kesinlikle eğilmeyeceksin ve ayakta kalmayacaksın dedi Onun üzerinden ortalama 4 hafta geçti şu an hiçbir şey yapmıyorum Evi afedersiniz pislik de götürse Pazar günü bekliyorum eşim yavaş yavaş yapıyor O korku bana Yetti O yüzden aklıma sizin için eğilip kalkmadan olabilir diye geldi çünkü çok uzun uzun işler yapmaya gerek yok sanırım bu durum için çok basit bir şeyde bile hemen kasılma mı oluyor ne oluyor artık inanın bilmiyorum çok şükür 29. haftamıza gelmişsiniz Bundan sonra da görmeyi nasip etsin Rabbim acil şifalar versin kendinize dikkat edin 🙏🏻🙏🏻