Hifaelif g-s-asaf Son 15 yaklaşık bir hafta önce nişanım geldi bir cm açıklığım ve ağrılarım da çok fazla ama düzenli olmadığı ve açıklığım devam etmediği için bekliyorum hala Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Gamzeeakt g-s-asaf 5 günüm kaldı sırtımdan kasıklarıma doğru yayılan acayip bi ağrım var ama düzenli değil vajinada batma oluyor sanki iğne batırıp çekiyorlar. Nst de sancım 30 larda felan çıktı niyeysr nst ye bağlannca hiç sancım olmuyor oğlum biraz haylaz 😂
g-s-asaf Desenize belirti olsa bile doguramiyoruz bebisleri hemen bende birde ishal gibi ağrı var bakalim ne yapicaz
Gamzeeakt g-s-asaf aynen canım o şekilde gelmeyince gelmiyor çektiğin acılarla kalıyorsun 😂😂 bebişlerimizin canı sağolsun sağlıkla gelsinler inşallah
MS92 Benim de son 12 🐣 Arada minicik ağırlar olup geçiyor. Gerçi doğum ağrısı nasıl bir şey onu da bilmiyorum da beklemedeyiz işte sağlıkla gelsinler 🥰
g-s-asaf Benimdr 2. Ama bende bilmiyorum inan ilki suni sanciyla olmustu bunda cok merak ediyorum ve kendilinden olmasını cok istiyorum ins olur
Huzurmelegim_28 Normalde uygulamaya göre 89 gün kaldı ama sezeryan olucağı için 1 hafta erken alıcak onı düşersek 82 gün kalıyor belim ağrımaya başladı sağlıkla gelsinde inşallahh
gamzeserenn 6 gün kaldı bi haftadır bel ve sırt ağrım oluyor. Bugün nstde kasılmalar çıktı ama açılma yok maalesef.. Doğumun kendiliğinden başlicağına olan umudumu yitiriyorum artık😓