Seda_gdr97 29 haftalık hamileyim bacağıma kramp giriyor ve günlerdir ağrısı geçmiyor 😞 sizde durumlar neler anneler 🤷♀️
kiiraaz Seda_gdr97 bende de durum aynı,son zamanlara yaklaştıkça daha da artıyor. Gecede 3-4 kere uyandırmaya başladı artık. Magnezyum falan kullanıyorum ama yetmiyor sanırım😰
myylittleebabyy Seda_gdr97 Sabahları bacağın alt arka kısmına bir saplanıyor hiç sormayın, ne kadar can yakıcı bir şey, biraz ovuşturup bekleyince geçiyor, doktor magnezyum tavsiyesi verdi ama yine de ara ara oluyor.
HavvaMerve Seda_gdr97 Geçen ay bu sorundan aşırı derecede muzdariptim doktorum günde bir maden suyu iç dedi şükür içtiğimden beri yok 🤦🏻♀️ Ondan önce kramp agrısından yürüyemiyordum bile bir deneyin isterseniz faydasını görürsünüz inşallah 🤲🏼
Uygurelif kiiraaz doğum habercisi olabilir. Değilse bitkisel olan magnemax öneririm 3. Gün de etki etmiş olur çaresiz kaldım bende ebe onu önerdi zamanında oda onu kullanmış bana da baya iyi geldi
Seda_gdr97 myylittleebabyy evet tam da o bölge ye giriyor magnezyum kullanıyorum ama daha hiç faydası olmadı malesef
SeydanurBK myylittleebabyy 26+4teyim aynı sıkıntı bende de var ve acayip canımı yakıyor uykumdan uyanıyorum 🙄
Sevib Kızlar 8 haftalık 2 günlük hamileyim belim ve bacaklarım çok ağrımaya başladı normal midir bu hafta kontrolüm var ama merak ediyorum
Pnar2354 Seda_gdr97 bendede arada oluyor ama kızılayın yeni cıkan magnezyumlu sodasını iciyorum cok seyrekleşti deneyebilirsin
Ekose9 Seda_gdr97 Seda_gdr97 19 haftalığım bende kramplar ve uyuşma hissi yaklaşık 3 hafta önce başladı. gece uyanıp evde dolanıyorum sürekli gerinme isteği geliyor ama geçmiyor
drn05 Seda_gdr97 bende de çok oldu kramp sabaha karşı özellikle bigün sağ, bir gün sol baldırıma😔 ekstra bişey kullanmadım ama doguma yakınız şuan 1 2 haftadır yok geçti. O ara çalısıyordum çok ayakta kalıyordum ayak ağrılarım falan da vardı şimdi hepsi geçti çok şükür