Elffnur Yenihesap 3 kilo vermştm bulantılarımdan dolayı 2kilo geri aldm suan 55 56arası gidip gelyrm😊
Yenihesap Pelinbyrktrlr ideal olanda tam 11 kilo zaten 🙏 inşallah istediğiniz gibi olur yürüyüşe devam 😍
Gorg_i Yenihesap 27 deyım 6 kilo aldim 16 da 2 kiloydu🙈 valla canımda yemek istiyo özellikle tatlı 🍫🍫
Btl2017 3 gün sonra tam 16 oluyorum almadım daha. 60 ile devam. Almaya meyilliyim bakalım ne zaman başlayacak kilo alımı
Bankacianne48 Yenihesap maalesef sabahları zor hazırlanıyorum ise gidiyorum once cocugu kreşe bırakıyorum vs vs zor oluyor bnm icin
Glsm48 lentil evet ö şekilde sağlıklı olur zaten hareket olsa bu kilolar hiç gelmez sürekli evde oturmaktan hep 🙊
Selinbati Yenihesap ay herkese bakıyorum kilo vermişler ben şuan 17+1 deyim vee 55 le hamile kaldım şuan 65 kiloyum şaka gibi 🙄
Yenihesap Selinbati bende almadım ama veremedim de merak etme yalnız değilsin hamile kalmadan önce 10 kilo alanlardanım🤦♀️🤣
Mlsabltt Yenihesap evet 16.haftaya kadar 3 kilo alıp 2 kilo geri vermiştim. 16.haftadan sonra birden böyle aldım benim bünyem kilo almaya meyilli zaten 😊 oğluşum sağ salim geldin de gerekirse 100 kilo alayım 🙏🥰😊😊