Yenihesap kelebegimm07 basen kısmından alıyorum kiloyu ve popodan bide etlerim yağlı 🤣 ultrasonda bile bakarken dedi göbek kısmın da yağlı diye herhalde bebek net görünmedi
Bankacianne48 Yenihesap maalesef sabahları zor hazırlanıyorum ise gidiyorum once cocugu kreşe bırakıyorum vs vs zor oluyor bnm icin
Sevgi_123 Yenihesap Ben özellikle bişey yapmamıştım 1 kilo falan aldım o zamanda yani Ay başı 1 kilo gibi aldım şuan 5 aylık oldu hatta daha az almışım ya 5 ayda 3 kilo 😅
Kiscimn Yenihesap 52 ike evlendim 6 yil sonra hamike kadim, 11 haftayim, 1.69 boyum ve 70 ile hamile kaldim, şimdi 70.6, inşallah almam.
Yenihesap Kiscimn biraz da yapı meselesiymiş galiba ya inşallah almayız gene sizin boyunuz varmış maşallah bende boyda yok🙈
CananDmrkle Yenihesap bol yürüyüş yaptım hamur işi yemedim ama safra kesemde çamur olduğu için dikkat ettim hep protein sebze süt yoğurt yumurta yedim 4 kilo aldım 27 haftalık hamileyim şuan
Yenihesap CananDmrkle bende hamurişi yemiyorum ama meyve çok yiyorum galiba oda kilo yapıyor 😌 inşallah böyle devam edersiniz çok güzel 🙏
Susamtanem1 Yenihesap keşke hep öyle kalsa ama korkuyorum devamında 21+3 oldum 68 ile yola çıkmıştım 🥲🥲
Yenihesap Susamtanem1 alan da var almayan da hiiic belli olmaz inşallah biz az kilo alanlardan oluruz 😍
Yenihesap [silindi] 16 ya kadar hiç olmaması bile çok güzel bence şimdi eşitlemişsiniz o ayları olsun hiç moral bozmak yok ♥️
kubraendm 16 + 4 haftalık 3 kilo aldım hergun yürüyüş yapıyorum kilo almaktan korkuyorum ilk gebeligimde tam 30 kg almistim:)
Glsm48 kubraendm ilk aylar kilo almamaya dikkat edin sonraki aylarda zaten fazlasıyla alınıyormuş 🙊 geleceğim beni korkutuyor 😁
Yenihesap kubraendm peki geri verebildiniz mi o kiloları yoksa kalıcı mı oldu? 20 kilo üstü alma korkusu çık içimden 🤣
Melek_ertugrul41 kubraendm şaun bende 16+3 günlüğüm ve 74 ile başladım şuan 87 kilo oldum su içsem yarıyor basen ve bacak fazla aldım genelim öyle olsa gerek bel hala ince ne yapıcağımı bilemiyorum bu durumda beni fazla üzüyor ☹️
Glsm48 lentil bende 13 haftalık ve 2 kilo aldım kapanmada 1 kilosu geldi 😬 böyle gidersem yusyuvarlak olucam sanırım 🙊
lentil Glsm48 evet bu kapanma gerçekten dengeyi bozdu. Ay deme öyle yusyuvarlak olmayalım 🙊🙊 kaç kiloyla başladın hamileliğe
Glsm48 Riskli gebelikti benimki nisanın başından beri evdeyim yatıyorum genelde yürümek felan yasaktı kısıtlamayla beraber iyice eve kapandım , yemiyorum demicem ama 66 yı gördüm bugün 2 kilo almışım nasıl durdurucam bu kilo almayı 🙊 13 haftadayım daha 😬🤰🏻
Yenihesap Glsm48 bence yatmanıza rağmen kilonuz çok çok iyi hiç kafaya takmayın bebişi kucağınıza aldıktan sonra hepsi verilir 🌸
Sevgi_123 Yenihesap Ama gerçekten özel bişey yapmadım canım ne istese yedim yinede almadım inşallah sizede öyle olur