beyzzanurr Artık hangimiz ilk doğurursa posta bekliyorum kızlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz insallah ❤️🙏🏼
zynpcknn Fundaayyman aslında dopum sancısı olduğunu anlamadm çünkü 34.haftamdan beridir bebek aşağıda ve ben hep bel ağrısı çektim adet sancısında olduğu gibi 3 gündür beni aşırı stres basmıştı dün sabah uyandım sanki belimi kırmışcasına ağrım oluyordu sonra bacak aralarıma vurdu geçmedi ağrım ve aşırı stres basmıştı bende doğumum yaklaşmış yine yalancı kasıkmalarım falandır dedim 1 hafta önce gittiğimde 1 cm açılmam vardı ama sancı çıkmamıştı. baktım ne oturabiliyrm ne de yatabiliyrm belim aşırı kötüydü her ihtimale karşı gittim hastaneye düzenli doğum sancılarım başlamış yatış verelim dedi ya da git evde çek sancılarını istersen eğer bende eve gelmeyi kabul ettim şimdi yine aynıyım be gelen var ne giden
EdaM2358 zynpcknn kaç çıkıyor sancıların canım nasıl hissediyorsun adet ağrısı gibi mi yoksa karnın mı sertleşiyor. Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🌸
annelinkoo zynpcknn beklemek çok fena 😭🤦🏼♀️ Rabbim hayırlısıyla sağlıkla getirsin canım sağsalim inşAllah doğumu başlatıcak şeyler yapsa idin
MrsAkuzum beyzzanurr 36bittiğinden beri sürekli hergün yapıyorum ve şuan 40+2yim hala gelen yok zamanı gelmeyince gelmiyor:)
zynpcknn EdaM2358 sancılarım düzenli 100 de çıkıyor belime adet sancısı gibi vuruyo ilk önce karnım sertleşiyo sonra belime adet sancısı vuruyo ama doğum edemiyrm
huzursahibi Dr ’dan çıktım çatı kemiğinin altına düşmemiş dedi perşembe sezeryana alacak galiba tekrar muayene edeceğim gel dedi. Sezeryandan çok korkuyordum başıma gelecek galiba
zynpcknn annelinkoo Amin cnm ALLAH razı olsn daha neler yapmadım ki suya bile oturdum 37.haftamdan beridir ama hiçbişey fayda etmedi
Zeynep1278 Benim de 38+5 . Bugün kontrolüm vardı ama bebek çok yavaş kilo alıyor, haftasının gerisinde kilosu persembeye kadar gelmezse sezeryan dedi. Normal doğum istiyorum acaba beklemek risk oluşturur mu çok kafam karıştı