Betfer Bilmiyorum folik asit kullanıyorum acaba ondan mı çok kilo aldım şimdiden . Sizler kilo almamak için dengeli bi kilo için ne yapıyorsunuz
3MelekAnnesi3 Betfer bende öyle fazla yemesem de malesef hızlı kilo alanlardan 24 hafta 11 kilo oldum 16. Haftada 4 kilo almıştım 22 de gittimde 6 kilo almıştım
Sermec27 Betfer hala kullanıyorum folik asit hatta ocean mummy kullanıyorum multivitamin 33+3 haftalık hamıleyım 6 kılo aldım sadece folik asitle ilgisi yok kılo almann
Sermec27 Betfer 22 den beri diyet yapıyorum gebelik şekeri cıktı 22 ye kadar 5 bucuk kılo aldım 22 den sonra 12 haftada 1 kılo aldım sadece
Morvy meraklianne1 yaa ciddimisiniz😳ben 24+3 haftalığım şuan ve bu hafta ilk defa 1 kilo almışım umarım bende bir anda almam😑
3MelekAnnesi3 Betfer bende öyle canım zaten öglen kalkıyorum 2 3 atıstırma yapıyorum ara ögün desem eh işte ama aksam ve gece sık yiyorum sanırım o yüzden
meraklianne1 Betfer ilk aylar anlamsızca almadım vücut yapısı bence tamamen mide bulantım çoktu bide kusmuyodum ama çok bişeyde yiyemiyodum yemek açısından ama sen yürüyüşe erken başla istersen bide suyu arttır vücudun ödem yapıyodur belki hemen şişme yine de
rukiyeeefeee İlk üç ayda bende üç kilo birden aldım sonrası almadım 64 le hamile kaldım ilk üçüncü ayda 67 oldum şuan 33 haftalığız ve 70 kiloyum sonrasında pek almadım
Sulee_ Betfer kabızlık sorunuda tartıda fazla gösteriyor benimde ilk basta fazla çıkıyordu tartida kabızlığım düzelince normale döndü kilom doktorum ayda 1 kilo dedi dikkat ediyorum 20+3 haftalığız 3 kilo aldım sadece
rukiyeeefeee Betfer ben çoğunlukla meyve yedim sürekli yemek yeme konusunda zayıftım yemek Yedim ama iştahlı yemedim hiç ama meyve olunca allahım nasıl ağZım sulanarak yiyorum hala da öyle 🤤😂
rukiyeeefeee Hatta geçen doktora gittim kendimi kötü hissediyorum acaba değerlerim mi düştü vitamin falan gerekir mi iyi hissetmem için dedim hayır gerek yok vitamininin hiç bi etkisi olmaz sadece sana kilo yapar dedi öyle diyince bende ısrar etmedim
Sulee_ Betfer hayır kullanmadım hormonlardan dolayı hamilelikte herkesde olan birşey zaten bol bol sıvı tükettim
rukiyeeefeee Betfer aynen ben kendimi yorgun bitkin hissediyorum diyince sadece kan ilacı yazdı vunu düzenli kullan başka bişeye ihtiyacın yok dedi