Merhaba anne adayları ve anneler :) ben 36+2 lik bir kız anne adayıyım. En son doktor kontrolüne iki ay önce gitmek zorunda kaldım çünkü kardeşim yanımdaydı korona oldu karantinaya girdim sonrasında eşim Ramazan’da korona oldu hemen o zaman ikinci karantinaya girdim ama çok şükür ben negatiftim. Hal bu olunca gidemedim. Sağlık ocağında ki tahliller de kanım çok düşük çıktı. İdrarımda fazla protein çıktı. Böbreklerle alakalı olabileceğini söyledi. Kısıtlamalar sebebiyle randevularda dolu doktora da ulaşamadım. Bebeğim hareket ediyor çok şükür ama yine de bi korku var bende. Daha önce başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım?:()

Kubraozay2 Hiçbir şey olmaz inşallah ama devlete gidiyorsanız mhrs üzerinden uygun randevu için talep oluşturun.. Uygun doktor olduğunda size bildirim gelir.. Nst zamanınız gelmiş artık haftada bir ya da 2 haftada bir gitmemiz gerekiyor kontrollere.

Kubraozay2 yok sıkıntı olmaz Allahın izniyle bebeğinizin hareket ettiğini söylüyorsunuz zaten. Ama aklınızda soru işareti varsa belki çevrenizde başka bir doktora idareten gidebilirsiniz

Kubraozay2 ben sizin yerinizde olsam en kısa zamanda doktora giderdim çünkü idrarda protein varsa böbrekte büyüme galan olabilir,siz hissettmeseniz bile tansiyonunuz yükseliyor olabilir bu da bebekte gelişim geriliği yapar.