Mucize_anne32 DryTrk doktorw sor istersen bi gidince biri ozel zaten bana doktor ozel olani verdi sadece onu kullaniyorum
miniksevdamm Secey53 bu kan ilacı neden böyle yapıyor ya demekki geneli içemiyor doktora sorduktan sonra buraya yazar mısnız
6263826 miniksevdamm bende kullanamıyorum doktor ısrarla kullan dedi ama kullndğım gün midemde hiç bişey kalmıyor daha kötü oluyorum. Bıraktım o yüzden
Elcnbykckr 6263826 Demir’ ilacını icin bırakmayın kesinlikle Doğuma kadar depolarınızın dolması gerekiyor doğumda belli sınırın altında olursa sıkıntı kan takmak zorunda kalırlar
Uyumsuzzz Secey53 ben 3 gün uyuyamadım ve istifra ettim baygınlık geçiriyordum tansıyonumu düşürdü heryer ayaklarımın altında kayıyordu sanki o sebeple bıraktım.
Secey53 Uyumsuzzz beni de sürekli tuvalete gönderiyor 😀 aç karnına aldığım için midemi bulandırıyor bende gün aşırı yutuyorum
Tekirannesi DryTrk evet hem bebeklerim iz için hem kendimiz için gerekli olan şeyler sağşık olsun ne yapalım 🌸
es353 DryTrk bende regenesis max kan sulandırıcı D3 k2 vitamini kullanıyorum 15. Haftadayiz 10 gün sonra doktora gidicem magnezyum ve demir ilacına da başlatıcak