DryTrk Sevgili anneler 4. Ay itibariyle hangi ilaçlara başladınız? Bu hafta 13 é girdik ve elimde Regenesis, Decavit, Gynferon, Magosit ve Coledan D3 var hepsine de başla dedi doktor. Günlük 5 takviye alacağım da çok geldi biraz sanki 🧸
Uyumsuzzz DryTrk ben 19 haftalıgım sadece regenesis kullanıyorum. Feramat kan ilacı verdi doktor fakat benı mahvetti bende bıraktım kullanmıyorum
ilkgozagrimhavinim DryTrk benim b12 im eksik olduğu için haftada bir iğne vuruluyorum. Onun dışında 4.ayla birlikte d vitamini ve balık yağına başladı doktorum sadece.
Gzmm14 DryTrk Canım bende 16+5 haftalık hamileyim. Bende monovit(D vitamini damlası), decavit(multivitamin) ve gynoferon(demir ilacı) kullanıyorum.
Asyaayaz1 Magnezyum dışında ilaç kullanmıyorum 4 Aydan beri 28 haftalığım onuda ara ara içiyorum doktorum bu şekilde uygun gördü size bu şekilde verdiyse tedirgin olmayın kullanın🌸
DryTrk Asyaayaz1 öyle ama çok ilaç oldu şimdi 5 tane oldu valla bi tedirgin oldum bilemedim ki bende de var Regenesis onu da decavit ile birlikte kullanıyorum
Secey53 Uyumsuzzz bende kan hapını yuttuğumda çok problem yaşıyorum. Haftaya kontrolümde sorucam. Bakalım bende arada yutuyorum.
Mucize_anne32 DryTrk sasirdim niye ikisini bir kullan maya gerek varki regenesis zaten vitamin hersey içinde varr ben zaten ilac içerken zorlaniyorum cokk
ebruliianne DryTrk bunlarin hepsi vitamin minaral. gibi sanirim. benim 4 ilac. var hepsi farkli seyler icin
Suleasyaa Demir ve magnezyum vermisti doktorum. Ama ben d vitamini ,kalsiyum a başladım. Omepa isminde bir multivitamin kullanıyorum. Omega 3 kullanıyorum 😂😂 ama bunlar benim kendi kafama göre kullandığım seyler
DryTrk Suleasyaa 😂valla kafalar karışık ya doktor yazmış sağ olsun da bana da çok geldi bilemedim de bu kadar ilaç iyi mi
miniksevdamm Secey53 bu kan ilacı neden böyle yapıyor ya demekki geneli içemiyor doktora sorduktan sonra buraya yazar mısnız
Uyumsuzzz Secey53 ben 3 gün uyuyamadım ve istifra ettim baygınlık geçiriyordum tansıyonumu düşürdü heryer ayaklarımın altında kayıyordu sanki o sebeple bıraktım.
Tekirannesi 29 haftalığız decavit, ferrozinc, mom vital, efermag, levotiron ve progestan kullanıyorum bana da fazla geliyor hamilelikte bu kadar ilaç kullanmak ama 2si hariç diğerleri vitamin ve destekleyiciler 🤷♀️
DryTrk Tekirannesi valla hep aynı baksana beslenmeye de çok dikkat edemediğimz için ilaçlarla tamamlamak istiyorlar değerleri demek ki
Tekirannesi DryTrk evet hem bebeklerim iz için hem kendimiz için gerekli olan şeyler sağşık olsun ne yapalım 🌸