ezgikptngl donus_tncklc199 bence yeterli 1 numara daha fazla almayın ilk zamanlar hem beslenme sonrası kaka yapıyolar ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum hem bez hem ıslak mendil çok memnunum oğlum 14 aylık ikinciye hamileyim bu bebeğimde de sleepy kullanıcam inşAllah
Emirinannesi34 donus_tncklc199 bende aynını düşğndüm ama yenidoğum yapan arkadaşım kullandı. İnan tam oluyor zaten ten küçücük doğuyorlar biz gözümüzde büyütüyoruz dedi. 40 lı olandan aldım 1 numara sleepy birde 2 numara alacağım 1 olanı çok fazla alma yinede dediği için. Çok bez değişiyor 40 lı olan haftayı bile tamamlatmayabilir dedi
donus_tncklc199 nergiz__ 1 numara hiç almayakim mi sizce. 2 numaarmi alalım of çok kafam karıştı siparişi iptal ettim tekrar sipariş edeceğim ama ne yapacağıma halen karar veremedim
nergiz__ donus_tncklc199 1 numara alacaksınız sleepy ya az alın ya hiç almayın dediğim gibi sleepy 2 numara ve molfix 1 numarayı yanyana koydum molfix daha büyüktü
donus_tncklc199 Portakalgeliyor amin inşallah 🤲 Bir numara sleepy den kaç adet almalıyız sizce kalıbı dar tazanlar olmuş kararsız kaldım
donus_tncklc199 Mavilotta öyle yaptım canım 1 numaradan kaç adet almalıyım sleepy nin bedenleri küçük deniliyor çünkü
yesilkahve yelizyeliz günaydın, haziran ayında doğumum var ben 2 numara olandan 240 adet paket şeklinde iki tane aldım. Boyutu dediğiniz gibi küçük geldi, yeni doğunca da kullanırım dedim yeni doğan için almadım, almam gerekir mi?
Pelinbyrktrlr donus_tncklc199 Keşke stok yapmasaydın belki bebeğe pişik yapacak😬 Ben 2 tane 32li baby turco aldım eğer pişik sızdırma vs yapmazsa devamını alacağım. Islak mendil de sleepy bio natural aldım
Ftm_08_61 donus_tncklc199 baby turco ve prima aldık şimdilik artık hangisi iyi gelirse slepide olabilir🤔
Hfznihal donus_tncklc199 ben molfix yeni dogan aldım 250 lik paket yengemde slepyy nn verdi sonradan yenidegonı ikisininde kilo yazısı falan aynı ama sleepy çok daha küçük