Csm donus_tncklc199 ben de 80 li sleepy aldım 1 numara ama sizinki cok fazla bence. Ben hatta bebek kilolu olursa 1 no bile küçük gelebiliyormuş diye duydum. Gelmese bile 2 noya cabuk geçilir, en fazla bir 80 li daha alırım sonra 2 ye geçilir bence
yelizyeliz donus_tncklc199 1 numaradan 120 adet kullandık. Prematüre 2280 gr çıktı hastaneden. 2 hafta sonra 2′ye geçtik. Kalıpları primaya göre dar. Şuan 3 no kullanıyoruz 3 aylık 5250 gr. Primada 2 no rahat oluyo. Kalıp olarak böyle bilgi vereyim
Mom789 donus_tncklc199 donus_tncklc199 cokmu bilemedimki ama bazen küçük geliyor diyorlar bazen bebekte bazi markalar pişik yapiyor ondan ben emin olamadım ilkini cok almayım dedim
Sibellllo donus_tncklc199 ıslak mendil olarak unı baby öneririm sleepy naylonsuuu geldi bana unı baby pamuk gibi beze gelince hiç önermiyorum ıslak bırakıyor emiciliğiiyi değilde sızdırıyor ben memnun kalmadım en iyisi prima birde 1 numara bez çok almışsın bence kısa sürede 2 numaraya geçmiştim ben
Gulsumm32 Bende sleppy aldım 1 nmara 80 lı olanı aldım çok almadım küçük zaten o 1 ay anca kullanır belki
donus_tncklc199 Mavilotta öyle yaptım canım 1 numaradan kaç adet almalıyım sleepy nin bedenleri küçük deniliyor çünkü
Portakalgeliyor donus_tncklc199 Merhaba :) Benim tercihim sleepy :) allahım kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻(Amin) ablma da dedim al diye prima aldı ilk oğlumda kullandım bundada kullancam dedi sonra sımdı bızım mınık 3 aylık oldu sleepy e geçti 😂😂
donus_tncklc199 Portakalgeliyor amin inşallah 🤲 Bir numara sleepy den kaç adet almalıyız sizce kalıbı dar tazanlar olmuş kararsız kaldım
nergiz__ donus_tncklc199 Ben 2 numarasını aldım yenidoğan için 😀çünkü 2 numara bile diğer markaların 1 numarası gibi sleepy cidden küçük bence çok fazla almışsınız gelmediyse iptal edin
donus_tncklc199 nergiz__ 1 numara hiç almayakim mi sizce. 2 numaarmi alalım of çok kafam karıştı siparişi iptal ettim tekrar sipariş edeceğim ama ne yapacağıma halen karar veremedim
Medilifegun donus_tncklc199 kızıma doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum birkaç defa denedim anında pişik yapti islak mendil olarak prima pure kullanıyorum aşırı memnunum bir defa sleepy natürel yenidogan aldım iğrenç bir mendil başkalarına dağıttım bana çok kalitesiz ve kuru geldi