ayazmomm Kızlar hastanede giyinmek için kendinize neler aldınız özellikle nasıl gecelikler herkesten tavsiye bekliyorum🙏
mlkkk ayazmomm ben tesettürlü olduğum için kısa kollu uzun gecelik ve sabahlık aldım kısa kollu lohusa pijama takımı aldım ve gömlek tipi uzun kollu pijama aldım odada kısa kolluyla dururum yürüyüş yapmak gerekirse sabahlığımı giyerim üstüme diye sabahlıklı gecelik bu lohusa pijamam bunun gibi mavi gömlek tipi olanda lcwnın
Csm ayazmomm ben dikişlerden eğilip kalkmam zor olur ve havalar da sıcak diye full gecelik aldım. Lohusa takımım magic form, cok sade. Diğer 4 5 geceliğim de lcw den kısa kollu. Belki 1 tane de şort tshirt götürürüm, en rahat ettiğim çünkü 🤣🤣
Mom789 Alt ust sabahlikli takim aldım havalar sıcak Elbise alırsam bacaklarım yapis yapis olur korkusu oldu
ayazmomm Mom789 elbise için alttan muayene edilirken kolay olur diyorlar o yüzden kararsız kaldım bende
asyahumam mlkkk kumaşı güzel mi canım beğendim ben de tesettürluyum özellikle gecelikli olan çok uygun geldi fiyatı. İç gösteriyor mu pembe alsam mesela
EzgiAhsen mlkkk bu ürünlerden memnun kaldınız mı bende çok beğendim ve Bi çok yere göre fiyatları çok uygun
Duygus97 mlkkk merhaba bende tesettürlüyüm birçok sayfa baktım fiyatlar cok yuksek sizin aldıklarınızın fiyatları iyiymiş memnun kaldınız mı yıkanınca çekme falan yaptı mı acaba? Güvenilir sayfa mı
ayazmomm Mom789 doğum yapmadım sonrasını bilmiyorum ben öncesi olarak söylemiştim açıklık varmı diye kontrol ediyorlar ya
Mom789 ayazmomm ha evet onu biliyorum ama doğum öncesi ameliyat şeysi bilmem nesi giyiyormusuz ondan dolayı 😂🙈 yoksa kirlenir pijamanın su gelir kan gelir diye doğum sonrası temizce giyeriz
Annecik_ ayazmomm bir de pijama sıcaklarda bunalttı beni ama belki severseniz evde giymek için kapri günlük takımlardan da alabilirsiniz.
bambam_betty Bir önü düğmeli gecelik, bir de yine önü düğmeli pijama tk aldım ben. İkisi de kısa kollu.
Gizembuluttt ayazmomm ben 3 tane önü düğmeli pijama takımı aldım suwenden. Bir tane de gecelik aldım. Normalde gecelik giyen birisi değilim o yüzden suwenden indirimde olan bir tanesini aldım. Bir tane de arkadaşım hediye almış. Yeter de artar. Sabahlık yerine ince ve kalın sevdiğim iki hırkamı aldım yanıma. Normalde sabahlık giyen bir insan değilim onun yerine pijama alırım ihtiyaç olursa dedim. Fotoğraf ekleyemedim isterseniz link paylaşırım.🤗
Armindia ayazmomm https://www.hizliresim.com/o5ttddg Bunu aldım yeri yumuşak kırışmayan penye çok beğendim bence kullanışlı olucak zaten dantelli olanları hic düşünmedim bile