Dareyn Dmt58 Ben hamile kaldığım günden beri Kuranı Kerim dinlettim. Hareket etmediği zamanlar da Kuranı Kerimi dinletiyorum hemen harekete başlıyor 🤗
YelizAtilla Dmt58 ben ve eşim yağmur eşliğinde piyona sesi var onu dinlemeyi seviyoruz onu açıyorum bol bol birde eşim yatmadan mutlaka sure açar ☺️ Onuda dinliyoruz bakalım etkisi oluyor mu
Pelinbyrktrlr Dmt58 Klasik müzik dinletiyorum ve gerçekten inanılmaz tepki veriyor 38dklık bir dinleti açtım bugün hiç durmadan hareket etti 😊
benaslindayohum Dmt58 dido nimet sarkisina kafasini cikariyor resmen 😂 ziynet sali sahilde ve roman havasi geliyor havali geliyor bu 3unu cok duyuyor 😂
0012345678900 5 aydan sonra duyabilirmiş benimkisi şuan daha susam küçücük bi an önce büyüaün istiyorum ya 😍🥺🥺🥺
VeraVrea 0012345678900 benim arkadasım kanada da psikolog, çocuklar üzerine. Rahme düştüğü andan itibaren konus demisti. Konusacak bir sey bulamıyorum deyince de günlük bir seyler yaparken yanında biri varmıs gibi “hadi annecim yemek yiyelim, hadi annceim simdi elimzii yıkayalım” gibi şeyleri sesli söyle dedi
Aylinsemih Dmt58 ben dualı ninni diye bi şarkı indirmiştim onu dinletiyorum çok huzur veriyor doğunca da onu dinleticem şimdiden alışsın
VeraVrea Benim yavrum garibim yirmi gündğr yatakta yatıyorum iki kere klasik müzik iki kere kuran dinlettim. Onun dısında sadece youtube da gündemi yorumlayanları dinliyor: nevsin mengğ, cüneyt özdemir, ruşen çakır, selçuk geçer 😅😅😅😅
0012345678900 VeraVrea yaaaa 2 haftalıktı bn ögrendigimde şimdi 4 haftalık kimyasal gebelık olabilir diyordu doktor cok korkuyordum annm tutun bana tutun beni bırakma dıye konuşuyordm babamız hülüyordu duymaz dıye demek ki duyuyormuş bak şmdi heycanlandım😁
Mavilotta Trknavci benimki de akşama kadar 4 yaşındaki oğlumun bağırtı çığlıklarını 😅😂😂😂 ve sürekli çocuk şarkıları
Damlaaamr Dmt58 evet öncelikle Yusuf ve Ali İmran surelerini dinletiyorum sonra da mozart klasik müzik dinletiyorum. Özellikle klasik müzikte bir bölüm var sanırım orayı çok seviyor ne zaman o bölümü açsam acayip hareketleniyor. Doğumdan sonra da dinlemeye devam edeceğim ❤️
Elifvolkan2202 _hamisanne bu sureyi ben şey diye duydum çocuk karnında hareket edince elini karnına koyup okumalısın diye
_hamisanne 0012345678900 neden kimyasal olabilir dedi sebebi neydi yani benim de 4 haftalik ve hala kesemiz yok🥴
Makbuleee 0012345678900 2 haftalık öğrenmeniz baya erken olmuş kese 5. 6. Haftada görünüyor içinizi ferah tutun bol dua edin
0012345678900 _hamisanne çünkü kandaki degerim 46.6 cıktı bu kimyasal olabilir dedi gercı daha cok küçük dedi gecen salı gittik 800 cıktı deger şmdi ayın 20 sıne gidicem bakalım hersey cıkıcak ortaya ay yazarken bile aglıyorum ya inşallah dış gebelik degildir