Omerhatice Dmt58 bakara suresi meryem suresi Ve ben kendi okuduğum süreleri elimi üstüne bırakarak okuyorum duysun diye ☺
Tiko Akkoyu cok tanidik geldi benim eshim tamamen yasakladi izlersen benimle konusma diyor tabiki dinlemiyorum
Hamileadayibiranne Dmt58 her türlü şarkıyı dinliyor 🤣 ama bir elmanın yarısı favorimiz açar açmaz yerinde duramıyor miniğim💜
psychologist Dmt58 kardeşim helikopter pat pat 😂😂 genelde Türkçe rap ve yabancı pop dinliyoruz ha bide Trakya roman açıp oynuyoruz kızımla😂💃🏼💃🏼
Dmt58 aglsnfn 9. Haftasında kulağı oluşmaya başlıyor 18. Haftatada duyuyor ama bence şuan dinletmeye başlayabilirsin benim ki de 15 haftalık şuan :)
Mom726272 Kayasbht gerçekten öyle mii bende mutfakta iş yapıyoorum mesela bakara yada kıyamet suresi var şuan listede onlardan birini açıp hem dinleyip hem işime devam ediyorum kulağım onda zaten sakıncası ne ki
Kayasbht Mom726272 canım saygı açısından sanırım öyle duymuştum anan sen bir araştır hocalardan mesala Fatih kalender var fetva Hocası Nurettin yıldız olabilir belki bu konuyla ilgili bir şeyler söylemişlerdir 😊
Minigimm0611 Dmt58 Arabada ve evde temizlik yaparken eşim karadeniz müzikleri açar hep ☺️ Onun dısındada ben pek dinlemem müzik.