0012345678900 _hamisanne beni tebrik et sabah kalktık bebişimle ilaçlarımızı içtik kahvaltımızı hazırlarken asr süresını ezberledık😍😍😍
_hamisanne 0012345678900 ayyy nasıl sevindim maşallah maşallah tebrik ederim bana da dua etmeyi unutma ne olur ❤️
0012345678900 _hamisanne Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah guzel ve cok mutlu gebelıgın gecsin inşallah amin amin amin 😍😍😍😍😍
ecemp161013 Dmt58 bende mozart dinletiyorum tepki yok gecen gün kobra murat çıkmış tvde zaplarken denk geldik oynamaya başladı inanamadım açıp denedim ona mi tepki veriyo cidden diye ve evet simdi ne zaman kobra murat açsak coşuyor 🤦♀️
Dmt58 aglsnfn 9. Haftasında kulağı oluşmaya başlıyor 18. Haftatada duyuyor ama bence şuan dinletmeye başlayabilirsin benim ki de 15 haftalık şuan :)
angime Zehrasrkmn ay meryem suresi bunun için mi ben de dinleteyim. Eğer bana çekerse düz duvara tırmanan bir oğlum olacak çünkü ki 18 haftalık olmasına rağmen kıpır kıpır maaşallah
VisaliNur Dmt58 Hamileliğin başından beri sürekli kuranı kerim ve mealini dinletiyorum özellikle “Meryem suresi,Yusuf suresi,Kalem suresi,Lokman suresi ve Fetih suresi”. 🥰
Merve-4858 Ayse2011 aman barsagini yiyim aman mumbarini yiyim.aman götü bile güzel dinletiyorum 😂😂😂😂 ikimizde oynuyoruz
pikachuu Dmt58 benim annem hamileliginde mjacksonin plaklarini dinlermis ben belli bi yasa gelince ilk tvde klibini gordugumde ben bu sesi biliyorum taniyorum demisim. O yuzden bende bebegime m.j dnletmek istiyorum. En azindan kaliteli muzik dinlesin yavrucak. Belki onun gbi yaratici olur 🤗
Tiko Akkoyu alahim aynen burada okudum ve bir deneyeyim dedim hemen muge aliyi achtim sari papatyam konustukca tekmeledi oluyorum gulmekten😀😂🤗