Ozgecomelek elisa123 ince belim çok ağrıyor bide karnimin alt kısmında ağrı oluyor söylemesi ayıp çok gazim oluyor bide bu ikinci hamileligim ilkin de hiç bir şikayetim yoktu bunda ağrılarım var 😔
elisa123 Ozgecomelek bizde gaz deil vajinaya dogru bir sızı oluyor yürüyüş iyi gelmez mi gaz için pekte bilgim yok ama
Ozgecomelek elisa123 sürekli yürüyorum canım zaten oğlum çok hareketli sürekli aşağı indiriyorum peşinde koşuyorum
Sibel5435 Ben de 16+1 deyim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim kolaydı ama bunda hem ağrım oluyor hem çabuk yoruluyorum, hep yatasım var off
elisa123 Sibel5435 benim ilk oldugu icin tecrübesizlikte var her agrıyı kötü birsey olacakmış gibi yoruyoruz malesef ilk gebelik bebegide hissetmiyorum doktorumuz 20. haftada sonra dedi hissedersin dedi siz hissediyormusunuz
Sibel5435 elisa123 çok az hissediyorum 1 haftadır ama ilk gebeliğimde 21.haftadan sonra başlamıştım hissetmeye sabır ☺️
melegim_ve_ben elisa123 Aynen sağlıklı olsunlar da biz çekeriz hiç problem değil 🤲🥰 Ağrılar yoklayınca tedirgin etmese aceba iyi mi diye.Daha hareket de hissetmiyorum.Bir hissetsem daha rahatlayacagim inşallah.