elisa123 Hanımlar sabah uyandımdan berli hafif kasık agrım var vajinama dogru sızı hissediyorum normalmi dün ev boya badana derken yoruldum ama bn is yapmadim agır ufak tefek şeyler yaptım
melegim_ve_ben elisa123 Ben de 17+6 yım bugün bende de var kasık ağrısı gibi alt kısımda.Belim de ağrıyor sanki çok tanimlayamiyorum.Oturunca ayaklarımı uzatınca hafifliyor.Bu haftalar tam hızlı büyüme atağı haftaları sanırım ondan diye düşünüyorum.
Ozgecomelek elisa123 ince belim çok ağrıyor bide karnimin alt kısmında ağrı oluyor söylemesi ayıp çok gazim oluyor bide bu ikinci hamileligim ilkin de hiç bir şikayetim yoktu bunda ağrılarım var 😔
beren_r elisa123 Allah korusun ins emanetimz ona sali dktor rndevum vr o ara sorucam blki rahim buyuduğu icindr bnm 2.gebeligm.
elisa123 beren_r bnm ilk gebelik plesenta aşada oldugnu söylemişti doktorum 2 hafta sonra bizim kontrolümüzde
beren_r elisa123 ya oylemi plesanta aşagida oluncami agri oluyor aceba kzimda boyle skayetlerm yoktu ama bu defa frkli karin agrimda cok oluyor
Arifeulper elisa123 benmde aynı canım Plesenta sorunlu düşük riski yüksek dedi sürekli yatıyorum. Kasık ağrım ve cok gaz problemi var. Karnım cok sert. Yarın kontol var bakalım ne dicek cok heycanlıym.
elisa123 beren_r bnde lekelenme oluyor o yüzden progestan fitil kullanıyorum benim bugün oldu vajina dogru sızı önceden yoktu sizinki de öyle olsaydı doktorunuz söylerdi size
beren_r elisa123 bnmde khvrengi lekelenmm oldu bundn 2 hfta once progestn kullandm.dktor nrmal dedi bebek iyi dedi.karin ve kasik vajin agrisi 3,4,gndur var
elisa123 beren_r doktor kontrolünde plesentanın yerini sorun ama olsaydı söylerdi diye düşünüyorum bize iliski agır iş. cok ayakta kalma yasak .
beren_r elisa123 bzede ysak dedi iliski ve inanin hc istemiyorum bnde ya.evt mtlaka sorayim ck tsk ederm .ins sglicakla alrz kucagimiza
melegim_ve_ben elisa123 Aynen sağlıklı olsunlar da biz çekeriz hiç problem değil 🤲🥰 Ağrılar yoklayınca tedirgin etmese aceba iyi mi diye.Daha hareket de hissetmiyorum.Bir hissetsem daha rahatlayacagim inşallah.