KemalFatosPolat Gece oldu biz daha uyuyamıyoruz sağa dönüyorum rahat vermiyo sola dönüyorum yine aynı şekilde en iyisi uyumasını beklemek tabi uyursa bizim gibi olan kimse warmı.
ozgeya KemalFatosPolat Beeen 👆🏻 Sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor 😁 en son kendimi tavandan asarak havada uyucam 😁😁
ZeHRAa KemalFatosPolat ben agrilardan uyuyamiyorum üstelik sağa sola dnmek işkence sabaha karşı uyuyorum hep 34 hafta içindeyim ikiz gebeyim üstelik hep yatmak zorundayım erken doğum riskim var😢
newra KemalFatosPolat Zeynepgamze ozgeya Betuldnz KemalFatosPolat 25 gunluk taze bi anne tavsiyesi şansınız varken yatin dinlenin bu gunleri ararsiniz kizlar inanın doğumdan sonra 1 saat uykuyu bile arayacaksinjz😣😣😭
KemalFatosPolat Betuldnz bende üstelik fazla hareket de edemiyorum kanamam oluyo diye çok zor allah hepimize yardım etsin
ozgeya KemalFatosPolat bi de gece uyutmadığı yetmiyor gibi sabah 5te aralıksız vurmaya başlıyor resmen kalk hadi der gibi 😁 sonra bütün gün evde ölü gibi geziyorum
KemalFatosPolat ozgeya kaçıncı haftadasınız siz? Benim temizlik yapıcak halim bile Yok üstelik annemlerde yanımda değil inanki nasıl doğurucağımı bile bilmiyorum
Hanif Allah yardımcınız olsun olsun annişler bizde 31+4 olduk ama maşallah kızım gündüz çok hareketli gece ben uykuya dalana kadar hareketli oluyor ama sonra çok şükür uyandırmıyor hiç beni. Sabahları da ben yataktan kalktıktan 5dk sonra hareketler başlıyor 🤭
ozgeya KemalFatosPolat 25+5 haftalığım şuan.Ben de çok uzak olmasa da 1 saatlik mesafedeyim ailemden 😔 yalnızım yani.temizlik filan hayal gibi,kolum kanadım kalkmıyo 😔
fk54 ozgeya son 8 gunum uyusma el ayak kalkmıoo inankii daha zor o haftalarımdada miğde bulantısı diş agrısı vardı her anı cok zor gectı ve gecıyor. Ama hamd olsun saglıklı olsunda
Eby Ben dalmıştım da mide yanmasıyla uyandım. Bir de gece başlayan kaşıntı beni mahvediyo ya öğlen kestirdiğimde böyle kaşınmıyorum. Neden acaba... 🙄
SabihaTopril Eby aynı ben 😶 tam yatıyorum zaten uyuyamıyorum bir kaşınma başlıyor, gündüz böyle değil anlam vermyorum
fk54 Eby doktorunla goruss ablam 34 dogum yaptı kasıntı alerjı gibi ise bebek dokunmus vb bi acıklama yapmıstı ama cok hatırlamıyorum. O an orda degıldım