Efuli21 SutlacimiYedimmiBen ay ne güzel bende bu kadr kısa sürede doğururum inşallah 🙏🏻❤️ Allah analı babalı büyütsün kuzu
SutlacimiYedimmiBen Efuli21 yeni ciktim dogumdan bebegim kiloluydu biraz zorlandim ikinmam cok oldu allh doktordan razi olsun o olmasa yapamazdım heralde.
Sevii SutlacimiYedimmiBen gecmis olsun Allah anali babali buyutsun🙏🙏 ben 40+0 oldum hala sancim agrim falan yok bebekte buyuyor kilolu olup zorlanicam diye korkmaya basladim. Bebisiniz kac kilo dogdu peki dogum cok mu zordu
SutlacimiYedimmiBen Sevii sancıyı oyle boyle evde cektim 5 dk da bir geliyrdu zaten birde ikinci dogum ya sanci kismi 4saat sürdü cikarmasi zordu 4.110 gr cikti ilk dogum olsaydi çıkaramazdım heralde
elifgenc Efuli21 nasılsınız merak ettim ☺️Bizi haberdar etmeyi de unutmayın ☺️Benim bir arkadaşım hamileliğimin son günlerinde hâlâ tek parça mısın diye sorup duruyordu ben de öyle sorayım 😄
SutlacimiYedimmiBen elifgenc benmde bi tanidigim daha dortlemediniz mi diyordu 😁 3kisiydik 4.geldi şükür
Efuli21 elifgenc şuan yatış yaptılar damar yolu açtılar bebek nstye bağladılar bakalım neler olucak haberdar etmeye çalışırım 🙏🏻😁 dualarınızı eksik etmeyin olur mu ❤️
anneyimxxxw Btlycdg hayır hiç korkulan gibi değil. Beni çok korkutmuşlardı çok acılı birşey bekliyordum ama cinsel birleşme gibi parmakla kontrol ediyor sadece
Efuli21 Btlycdg zor değil kuzu kasma kendini yeter tuvaletini yap öyle gir daha kolay oluyor benim ki doğmadığı için beni biraz zorlamıştı ağrım oldu ama çok değil öyle bir saatte geçiyor dinlenince
nazenin3233 Pinkbutterfly Nasıl oldu peki çok mu zor oldu acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Pinkbutterfly nazenin3233 tabıkı zor oldu ama rabbım dayanma gucu verdı hersekılde cekıcez o acıyı kadınlık malesef zor dua edın bol bol bıde ben odada cektm sancı aılem yanmda olsun ıstedm dua actırdım o sırada youtubeden