midekoruyucu Nefii aslında ben müsaitim 😂 yatmadım daha, gelebilir yani. Uykumdan uyandırmasın mümkünse, sabah ben uyanınca da olur 😂 ay bilemedim 😂 pazarlığa bak
Nefii midekoruyucu ahahahah sen istediğin kadar pazarlık yap o istediği zaman gelecek nasılsa 🤷🏻♀️ Şimdiden anne sözü dinlemiyorlar 🤣
Gamzebrb Pamugunannesi1 ayy napalım bu aralar temizliğe takmışım hastalık gibi yapıştı yapmadan duramıyorum 😂 sen napıyosun kız
Pamugunannesi1 Gamzebrb Ah bacım o hissi bana da gönder bende yapayım şişko bir panda oldum hiçbişey yapasım gelmiyor 😒 Evi temizlemem gerek ama üşendipimden yapamıyorum 🙄 Sende kendini yorma öyle dikkat et. Bende bildiğin gibi ye,iç,yat 🤣
Pamugunannesi1 Seda_nrr Doğurmıcam seniiii falan 🤣 Uyukusuzluk oluyor bende de bazen sabaha kadar ayakta kalabiliyorum zaten sıcak bunaltıyor iyice öyle terliyorum ki üstüm sırılsıklam kalkıyorum 🥺
midekoruyucu Pamugunannesi1 haahah 😂 mantıklı. Dışarı çıkarken de giysem mi acaba nolur nolmaz diye 😂
Gamzebrb Pamugunannesi1 kız yapamıyorum normalde hep öyle geçirdim yedim içtim yattım şimdi rahat batıyo galiba yatamıyorum bakim kaç gün sürecek daha inşallah hemen biterde kurtulurum 😂
Gamzebrb Pamugunannesi1 hahahah bide üstüme yapışıyomuş temizlik hastası oluyomuşum 😱 aman allahım ne korkunç bi olay başka uğraş bulmam lazım hemen yoksa elden gidebilirim 😂
Gamzebrb Pamugunannesi1 hahahha düşünsene çocuk doğarken hayır 4 kez yıkayıp öyle kucağıma vereceksiniz diyomuşum doktor çıkartırken ellerini 4 defa yıkadın mı sen dokunma ben çıkartırım diyomuşum 😂😂😂😂
Pamugunannesi1 Gamzebrb Çıldırmamak elde değil doktor seni boğmaya kalkarmış slslslsl sen kimseyi evine sokmazmışsın skskksksks
Gamzebrb Pamugunannesi1 hahaha hemen incinin bi çıldırma sahnesi vardıya yeteeeeeerrrr diye çıldırdığı onun gibi çıldırıp kendime gelmem lazım 😂