Seda_nrr midekoruyucu ah bu kızlar hep çok nazlııııııı 🥰 hayırla seni yormadan gelsin inşaAllah bebiiiiş ♥️
Seda_nrr Pamugunannesi1 ay aramız çok az adaşımmm bende 28 deyimmmm 🥺 Sıcaklar küloooolaaaar aman yarabbiiimmm 🙈🙈
Pamugunannesi1 Seda_nrr Evet bacım aramız çok azzzzzz ben doğurcem ardımdan sen sıramı almak yok 🤣🤣 Hiç sorma burası varya yaniyüüüüüü yağmurlu şuan hava ama çok sıcak banağğğğ
Seda_nrr Pamugunannesi1 amannnn almayayım sıranı kuzum 😢😢 rahimde kısalma çıktı içten açılma çıktı bizim kız heycanlı zamanını beklesin inşaAllah 😂
Seda_nrr Pamugunannesi1 evet ama ben omdan daha inatçıyım tutarım içerde😂😂 ya bu yedinci ayda gece uykusuzluğu aşırı duygusallık başladı sendede varmıııı 😂
Pamugunannesi1 Seda_nrr Doğurmıcam seniiii falan 🤣 Uyukusuzluk oluyor bende de bazen sabaha kadar ayakta kalabiliyorum zaten sıcak bunaltıyor iyice öyle terliyorum ki üstüm sırılsıklam kalkıyorum 🥺
Seda_nrr midekoruyucu hauahushshs ya neden hepimiz bu kafadayız 😂😂 benimd en çok korktuğum şey başkasının evindeyken suyumun gelmesi 😂
midekoruyucu Seda_nrr ya ev gene sorun görmüyorum aslında, tamam ev batıcak ama 😂 ya yolda gelirse napcaz 🤣 düşünsene yürürken birden geldiğiniii 🙈
Seda_nrr midekoruyucu ay ay işte ben Hep ya dışarda ya başkasının evinde olma ihtimalini düşünüp düşünüp korkayrum 😂😂
midekoruyucu Nefii aslında ben müsaitim 😂 yatmadım daha, gelebilir yani. Uykumdan uyandırmasın mümkünse, sabah ben uyanınca da olur 😂 ay bilemedim 😂 pazarlığa bak