Seda_nrr midekoruyucu senin doğuma 10 gün kalmasını bekliyorum bacım daha toplu hamile duası yapıcaz 😂😂
Gamzebrb Pamugunannesi1 11 haftalık olmuş kız doktor ultrasonu karnıma koyar koymaz bi hareketlendi gör doktor bile dediki bu nasıl hareketli çocuk ama çok mutlu oldum ya 2 li test yaptırdım siz yaptınız mı
Minikturtageliyor midekoruyucu iyiyiz bebeğimm wpda ki grupta aktif olunca buraya girmeyi unutuyorum ahahahah
Seda_nrr Gamzebrb ayyy MaşşaAllah 🥰 diğer kontrole gittiğinde nasıl büyümüş diye şok geçiriceksin daha annesi ☺️
Pamugunannesi1 Gamzebrb Maşallah 😍😍😍 Yoksa erkek miiii senin bebişşşş 😅 Benim ki de oynak yerinde durmuyordu eli ayağı 🤣 Yaptırdım canım ben 2 li test riskim çıkmadı çok şükür diğer testleri gerek görmedi doktorum
midekoruyucu Gamzebrb benim de 9da taklalar atıyordu, doktor bana sen yandın demişti ama sonradan hareket etsin diye ben taklalar attım yüzünü göstersin diye 😂 ben 2li yaptırmadım bu arada
Gamzebrb Seda_nrr doktor 10 gün sonra gel cinsiyetini de öğreniriz dedi ne kadar güzel bi duygu ya sabahtan beri o kadar mutluyum ki rabbim herkese nasip etsin inşallah 😍
Seda_nrr Gamzebrb hemde nasıl güzel bi duygu rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza :) her sabah kalktığımda ben hamilemiyim şimdi diyip sırıtıyorum kendi kendime 😂
Gamzebrb Seda_nrr valla bundan önce 3 kez kimyasal gebelik geçirdim o yüzden bundan çok umudum yoktu bugün görünce o kadar mutlu oldum ki 😂
Gamzebrb Pamugunannesi1 valla haftaya gittiğimizde öğrenecez cinsiyeti bende diyorum 2 li testi yaparım sonrakileri yapmam diye
Gamzebrb Nefii sonuç ne çıkmıştı peki doktor genelde yanlış sonuç verir korkma dedi ondan sonra yaptırmasam mı diye bi pişman oldum çocuğun sağlıklı dedi ama yanlış sonuç gelirse hamileliğim boyunca düşünüp kendime zehir edersem diye bi düşündüm
Seda_nrr Gamzebrb insan inanamıyor dimi bi türlü 😂 benimde iki yıl olmamıştı tam tüp bebek yaptıracakken oldu üçüncü aya kadar inanamıyordum hiç 😂