alazzeyneperva Pamugunannesi1 daha önce başka bi bordo elbisemle ekru renk şal takmıştım çok güzel durmuştu ama gri denemedim hiç bunda da bakicam istedigim gibi olmuyosa gri alicam yarin alişverise cikicam
midekoruyucu Pamugunannesi1 😁 burdan da anlaşıldığı gibi tüm yorumlar tek tek okunuyor demekki bacılarım 😂😂😂😂
midekoruyucu Seda_nrr çete kurmuşlardır 😂 çok fazla moderatör var bacım her biri bişeye bakıyodur ne biliyim ben de düşünmüyor değilim 😂😂
midekoruyucu @Pamugunannesi1 @Seda_nrr @Nefii @Gamzebrb @tontirik @alazzeyneperva @Minikturtageliyor kızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepiniz iyisiniz İnşallah 🤗
Seda_nrr midekoruyucu günaydın canımmmm 🌸 iyiyim çok şüküüüür sen nasılsın ? Diğer kızlarda sende aklımdaydınız ama yazamadım ☺️
Pamugunannesi1 midekoruyucu Hellöğğğ mükemmeliz bacım sen nasılsın 😘 Valla uygulamaya giriyorum posta girmedim kimseden ses çıkmıyor meydan deliye kaldı olmasın dedim 🤣
Minikturtageliyor midekoruyucu iyiyiz bebeğimm wpda ki grupta aktif olunca buraya girmeyi unutuyorum ahahahah
midekoruyucu Seda_nrr ben de iyiyim canım çok şükür 🤗 ben de diyorum kimsenin sesi çıkmıyor İnşallah ters bişey yoktur 🤗
midekoruyucu Pamugunannesi1 ahahahahah ben de mikemmele yakınım işte 😂😂😂 hiç birimiz akıllı sayılmayız bacım 😁😁😁
Seda_nrr Pamugunannesi1 yanlız böyle bacım canım cicim felan hiç olmuyorda biz konuşuyoruz işte 😂😂😂😉😉
Seda_nrr midekoruyucu senin doğuma 10 gün kalmasını bekliyorum bacım daha toplu hamile duası yapıcaz 😂😂