Gamzebrb Americano kız aslında herkese çok güzel yorumlar yapmış çok neşeli birisi ama çekemeyenler şikayet etmiş bloklanmış arkadaşları bile arkasından konusuyodu baya kızı linçlemişler
Gamzebrb Seda_nrr aynen valla ya bide hediye felanda veriyolarmış heralde bizim grup kesin hediye delisi olurdu 😂😂😂
Gamzebrb Dubletombikdoner valla herşeyi okudum sana haksızlık etmişler sen orda yorum yapamıyosun senin arkandan sallıyolardı bide sen ordayken yapsalardı allahtan yasak geldide herkesin postu silindi ama birisi nurla ilgili yazmış onunda hesabı silindimi diye galiba oda hastanede iş mi ne ayarlayacakmış 😂
Seda_nrr Pamugunannesi1 @Americano gıybet kaos hepsi bitti monotonlaştık askılardan korkar olduk ilk askıda çok delikanlıydık oysaki 😂
midekoruyucu Seda_nrr ben en son kimseden korkmuyorum demiştim açık açık isim vermiştim 😂 4günde anca kurudum askıda 😂😂😂
Americano Gamzebrb abo vicdansız insanlar işte çekemiyorlar @Dubletombikdoner sen üzülme bacım biz burdayız🙏
Dubletombikdoner Gamzebrb hastanede is ayarlamayacakti oglu hasta daha 2 gun once nadir bi hastaligi çıktı ve post acti Hacettepe de randevu bulamiyorum randevu icin yardim edin diye , beni savunduğu icin de oda bloke oldu ona uzuldu
Gamzebrb Dubletombikdoner hadi ya kötü olmuş dur bi daha bakim belki ulaşabilme şansı olur çok geçmiş olsun
Pamugunannesi1 Dubletombikdoner Bacım nolmuş ya anlat hele bizde bilek ama kapalı anlat askıya alınma 😬