midekoruyucu Pamugunannesi1 biz kraliçeyiz ya arkadaşlar aranızda öğretmen yokmu biri bayandan kral olmayacağını öğretsin pamuğun annesine 😂😂😂
Pamugunannesi1 Americano O uygulamayı ilk defa duydum 🤔 Herkes moma gelmeye başladı 😬 Ama ben kidse geçmeyi düşünmüyorum doğum yapınca eheheheh 🤣
Gamzebrb Americano hahaha bende sırf merakımdan indirip baktım o daha değişik bi uygulamaydı yorum yaptığında rozet felan alıyomuşsun hediye gönderiyolarmış bi kaç kişinin hesabına girdim bir sürü şeyde yıldızları vardı 😂
Gamzebrb Pamugunannesi1 kız kids çok sıkıcıymış diye duydum ordakilerde burda kalıyo sonuçta tek dert çocuk ama burası öyle mi burda herşey var 😂😂
Americano Gamzebrb ben de yeni girdim sabahtan beri, o an söyleseydin ya işlerimi bırakırdım 😂 çok seviyorum gıybet dedikodu oh oh
Gamzebrb Americano hahaha bilseydim söylerdim valla ama valla kıza çok haksızlık yapıldı bi ara ben yorum yapacaktım artık ordakilere 😂
Gamzebrb Seda_nrr aynen valla ya bide hediye felanda veriyolarmış heralde bizim grup kesin hediye delisi olurdu 😂😂😂
Seda_nrr Pamugunannesi1 @Americano gıybet kaos hepsi bitti monotonlaştık askılardan korkar olduk ilk askıda çok delikanlıydık oysaki 😂