midekoruyucu Seda_nrr olmaz mı 🙈 heyecan dorukta 🙈 acaba diyorum gününde mi gelir geç mi erken mi, neye benzicek, 6kilo doğurabilirsem bizim herifin sözü var kafam kadar pırlanta alıcakmış 🤣 bense 2 kilo doğursam şükredicem 😂
Seda_nrr midekoruyucu hauahahauhaha 😂 6 kilo çocuk doğarmı 😂 ay bismillah 😂 neyse sen anlaşmaya yeni bir madde daha kat şey de iki kilo doğurursamda tırnağım kadar pırlanta al de 😂 boş çıkmayalım bu savaştan 😂
Gamzebrb midekoruyucu kız kendisi silmek istedi ordakiler çok linçlemiş oda ağlıyodu silecem bu postu başka post açın dedi
midekoruyucu alazzeyneperva 😂😂😂 ben gene kalkıyorum da ağrım çok oluyor yat diyorum kızım doktorunu dinle 😂
midekoruyucu Seda_nrr 😂😂😂 ayyy ben de dedim benim hamileliğim rahat geçer ben aktif bi insanım 🙊 kız yerimden kalkamıyorum, pelvik kaslarmı dersin kuyruk sokumu mu dersin kalça mı dersin her bi yanım ağrıyor 🙈
Seda_nrr midekoruyucu bende dört ayı atlattım artık başlasın yürüyüşler dedim yasak girdi 😂 beşinci ay oldu oooh dedim havada güzel beni tutana aşk olsun 😂 içerdeki mıncır rahat durmadı 😂 şimdi yatış işte hayaller ve hayatlar olmuşuz ikimizde 😂
midekoruyucu Seda_nrr ahaha yok kız pırlanta sevmiyorum zaten 😂 yakut yüzüğüm var bi de zümrüt alsa hayır demem 😂 ya bu 6 kilo gene iyi 10kilo doğuran varmış 😂 hangimizden çıkar o kadar büyüğü 😂😂
alazzeyneperva Seda_nrr uyansam güzel hareket ediyorum derdim gündüzle 😂 akşamlari fıldır fıldır gzeiyorum geç de kalksam işimi tam yapiyorum yemek sanki ramazan ayinda gibi yapiyorum insallah sona ladar devam ederiz böyle ağrı zaten hiç gecmiyo ama hareket etmezsem romatizmam var tutuluyorum dün öyle oldu ileri derecede oldugu icin kötü oluyorum sağ kolumda 2 parmagim tutuldu akşama kadar açlımiyodu bazi zamanlarda kolum ya da ayaklarim tutuluyo yürüyemiyorum normalde de buna dikkat etmem gerekiyo
Seda_nrr midekoruyucu bacım benden çıkmaz imkanı yok ben dört kilo doğurabilirmiyim dye düşünüyorum 😂
midekoruyucu Gamzebrb ne demek istiyosun sen şebek miyim ben seni şikayet edicem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bana şebek dedi dicem 😂😂😂😂
Seda_nrr alazzeyneperva oyyy o romatizmada başa bela 🤦🏻♀️ MaşşaAllah sen yapıyormuşsun işini yemeğini 👏🏻 Hiiiç takma geç kalktığınıda 😂
midekoruyucu Seda_nrr 😞 deme öyle deme ☹️ Yaparız İnşallah 🤓 vücudumuz bilir işini, hem biz yatarak normal doğuma hazırlanıyoz belki 😂😂😂😂😂😂😂😂
alazzeyneperva Seda_nrr yok valla takiyorum onu da hal edicem insallah daha fazla batmadan ya bi salsam kendimi biliyorum düzelemem