alazzeyneperva Şu uyku problemi delirticek beni öglene anca kalkabiliyorum napcam ya ev işini yapip düzene sokana kadar 4 filan oluyo gün bitiyo hiç bişey anlamiyorum
midekoruyucu alazzeyneperva 😂 bu dert bana bi yerden tanıdık geliyor 😂 bi de şöyle düşün benim eşim 4te evde oluyor 😂 12ye kadar yat kahvaltı yemek temizlik hepsini 4olmadan bitirmeye çalışıyorum, sonra bay efendim oram ağrıyo yok buram ağrıyo 😂😂
Seda_nrr alazzeyneperva çok kasma kendini bende dördüncü aya kadar öyleydim hep öyle gitse bile dedimki amaaan hayatımda bu dönemi kaç kere yaşicam sanki 😂 çocuk doğunca zaten düzenli bi hayat mecbur kendiliğinden oluşuyor ♥️
Pamugunannesi1 Zemheriiiiiiii Bir postta kaosçular linç tayfası ilan edildik sonra bizde sahur bacım postu açtım Ramazan ve sahurdaydık diye 😅 Azcık yaramazlık yaptık askıya alındık 😜
midekoruyucu Seda_nrr ahhahaha ortalığı birbirine katalım 😂 sizde gelin bişey olmaz kim hesap sorcak çocuğun doğdu mu doğmadı mı 😂 post açan istediğini yazabiliyorsa, çocuğumuz olmadan kidse de üye olup yorum yapabiliriz pekala 😂
Gamzebrb midekoruyucu bi ara birisi post açmıştı happy kids çok karışmıştı o sıra merakımdan indirip bakacaktım sonra neyse dedim indirmedim 😂
Seda_nrr midekoruyucu burdada hala doğum yapanlar var canım nolucak sen geçerken söyle biz geliriz arkandan 😂 dimi ? @Pamugunannesi1
alazzeyneperva midekoruyucu benimki geç geliyo diye rahatlik galiba sabahin 7 sinde kalkıp rahat rahat kahvalti yazirlayabiliyorum onunla oturup kahvalti yapıyorum o gidince uyuyorum bi daha kalkamiyorum aniden biri gelse evimi o şekilde görsün istemiyorum işim olduğu gün ya da misafirim garsa kalkabiliyorum ama en azından günlük biraz daha normal saatte kalkabilseydim şu strese girmeseydim 😖🥺
midekoruyucu Gamzebrb ben sırf ismimi çalmasınlar diye açtım valla yalan yok 😂 orda 2.el satış diye bölüm de var he baktım da biraz
Gamzebrb midekoruyucu kız kendisi silmek istedi ordakiler çok linçlemiş oda ağlıyodu silecem bu postu başka post açın dedi
midekoruyucu alazzeyneperva 😂 ben de hep öyle diyorum, eşimi 6da işe gönderiyorum sonra diyorum uyumicam, 8de bayılıyorum 11-12ye kadar 😂
alazzeyneperva midekoruyucu ilk zamanlarda ara ara böyleydim ama sonlara doğru özellikle 1 aydır böyleyim ya hiç güzel bisey deil evlendigimden beri hep erken kalkardım şimdi böyle olunca hoşuma gitmiyo
alazzeyneperva Seda_nrr ilk zamanlar bazen böyle olurdu sadece yine erken kalkardim şimdi son 3 aya girdim böyle agirlaşmaya başladim daha çok erken ya 🥺
midekoruyucu alazzeyneperva aynıyız desene 🙈 doktora söyledim böyle böyle diye 😂 hamilesin sen kalkıp napcan yat uyu dinlen bak keyfine dedi bana 😂😂😂
Seda_nrr alazzeyneperva valla millet amuda kalkıyor dokuzuncu ayında 😂 ama işte herkes aynı değil bende kendimden çok performans beklemiştim ama olmayınca olmuyor bacım darlama kendini tadını çıkart herşeyin
midekoruyucu Seda_nrr olmaz mı 🙈 heyecan dorukta 🙈 acaba diyorum gününde mi gelir geç mi erken mi, neye benzicek, 6kilo doğurabilirsem bizim herifin sözü var kafam kadar pırlanta alıcakmış 🤣 bense 2 kilo doğursam şükredicem 😂
midekoruyucu alazzeyneperva 😂😂😂 ben gene kalkıyorum da ağrım çok oluyor yat diyorum kızım doktorunu dinle 😂
midekoruyucu Seda_nrr 😂😂😂 ayyy ben de dedim benim hamileliğim rahat geçer ben aktif bi insanım 🙊 kız yerimden kalkamıyorum, pelvik kaslarmı dersin kuyruk sokumu mu dersin kalça mı dersin her bi yanım ağrıyor 🙈