midekoruyucu MDT 🤣 ahhaha sen çok fenasınnnn 🤣🤣 beni ipe assınlar diye uğraşıyon dimiiii 😂 az önce gene bi post gördüm linçler vardı, artık bişey yazmamak için o postlara kahkaha emojisi koyup kaçıyorum 😂😂
Pamugunannesi1 midekoruyucu Benim bıcır boy tekmelerle uyandırdı geceden beri düzgün uyuyamadım hep kalktım uyukum yarım 😬
Pamugunannesi1 midekoruyucu Aaa evet bitane gördüm de söylemem 😀 Hapishaneden yeni çıktım turucu bana yakışıyor ama giymek istemiyorum 😛
midekoruyucu Pamugunannesi1 bizim uslu kızım ben uyurken uyuyor uyanınca uyanıyor alırım bi maşallah 🧿 😂 ve ben bu aralar gece uyumaya başladım, ama horluyormuşum 😂😂 önceden eşim beni uyutmuyordu horultusuyla şimdi ben onu uyutmuyormuşum 😂😂😂😂 bana diyor horlamandan uyuyamadım 😂
midekoruyucu Pamugunannesi1 😂😂😂😂 ben de turuncudan nefret ettiğim için bişey dememeye çalışıyorumm 😂😂😂😂😂
Pamugunannesi1 midekoruyucu Maşallah maşallah 🧿🥰 Ahahahahah sen kendi horlamanı duyuyor musun deseydin 🤣 Bende çok dönüyorum yatakta eşim diyor ki çok döndün gözüme uyku girmedi 🤣 Eeeee kolay geldi biraz da siz uyukudan feragat edin 😛😀
midekoruyucu MDT ahhahaha 😂 bence de var bişey, bende hep böyle birinin nefesini ensemde hissediyorum gibi oluyorum 😂 dur kızım diyorum hemen kendime 😂
midekoruyucu Pamugunannesi1 heeeççç dimi, kendileri aslan gibi kükrer, hele benim eşim yatakta dönerken beni zıplatıyor uykumdan uyanıyorum. Yav diyorum yavaş dönsene uyandım sen dönerken diyorum, ne dönmesi diyor. Müstehak bunlara 🤪