midekoruyucu Seda_nrr yaa dimi sana da yatış verdiler ☹️ Sen yat bacım bebiş için yat, bi sağa dön bi sola canın çok sıkılırsa amuda filan kalk 🤪
midekoruyucu tontirik niye kız annen kaynanasından dert çekmemiş mi hiç, o da üye olsun döksün içini 😂 böyle böyle bütün aileni buraya alıcaz 😂
tontirik midekoruyucu hahshs çekmez olur mu hiç. Aman sülaleyi almayalım rahat dedikodu yapamam sjsjdhjdjd
midekoruyucu Seda_nrr heya, bişey derim de neyse 😂 doğuma az kaldı burdan kopmak istemiyorum sona doğru 😂😂😂😂😂😂😂😂
midekoruyucu Seda_nrr kız yok rahat etsin diye gerçekten bi çaba göstermiyorum 😂 bişey yapmıyor 😂 heralde çekiniyor bişeye elini sürmek istemiyor yine ben yapıyorum herşeyi 😅
midekoruyucu MDT ben tam olarak kaplumbağaya evrildiğimi düşünüyorum 😂 yere oturunca mümkün değil kalkamıyorum, sabahları yataktan binbir uğraşla kalkıyorum 😂
midekoruyucu MDT ahahhahaah valla bi ara eğlenmek için post açayım dedim, sonra düşündüm de eğlenmek için açtığımı kimse anlamicak, sen gibi linç tayfası 😂😂 gelicek benle uğraşıcak 😈 dedim kızım bırak seni anlamaz kimse 🤪
MDT midekoruyucu linç tayfası mı aşk olsun. Tayfa ne kadar basit bir kelime 🙄profesyonel yıkım ekibi diyeceksin 🚜👷🏻♀️
midekoruyucu MDT bu beni güldürüüürrrrr🤣🤣 hatta kahkaha attırır 🤣🤣🤣 ya çok pis dedikodu yapasım var zor tutuyorum parmaklarımı 🥲🥲🥲