Cilekkz-22 Busrasener43 😄😄😄 valla geçen gün öyle canım fanta gazoz çekmişti ki ALLAH affetsin kaçamak yapıp yarım çay bardağı fanta içtim bana kalsa bidonu kafama devirirdim ama onla yetincem artık 😄😄
Busrasener43 Cilekkz-22 ay ben arada sırada onuda ıçiyorum 1 bardak kadar hiç yiyip içmesen 9 ay geçermi ya 🤣🤣
Cilekkz-22 Busrasener43 😄😄😄 kana kana fanta içmek istiyorum 🙄🙄 ama içimizi yakıyo bi süre sonra kim bilir bebeğe ne yapar 🙄
busrabyrm97 Busrasener43 kızartmalık dilimleyip fırına verebilirsiniz en azından çok yağ çekmemiş olur bnde çok seviyorum bu şekilde zararı hafifliyor
Busrasener43 Candanesra az ve kararında yersen hiçbişey olmaz bende yiyorum ara sıra sonuçta hamileyiz hasta deyiliz afiyet olsun 😊
busrabyrm97 Busrasener43 bn bide pişmesine yakın 1 dakika kadar fırının ızgara ayarını açıyorum çıtır çıtır oluyo
Cilekkz-22 Busrasener43 😄😄😄 gıcık boğazlar hamile kalmadan böyle canımız çekmez ama hamile olunca herşeyi yiyip içmek istiyoruz 😄😄😄
Hafissee Busrasener43 fırında yapıp tüketebilirsin bir yemek kaşıgı yag ile pişiyo zaten altına yaglı kağıtta koy
Busrasener43 Candanesra ben haftada bir içiyorum veya çok az çay bardağıyla tabikide zararlı hevesini alcak kadar bişey olmaz heralde ama sade maden suyu bebeye faydalı doktorlar ona bişey demiyor
momsboys Busrasener43 of benimde canım karpuz cekiyo sürekli yemesem delircek gibi oluyorum🤨 hatta evde karpuz olmayınca napcam ben diye korkuyorum 😅