Busrasener43 Kızlar 26 haftalık hamileyim canım sürekli patates kızartması istiyo bazen 3 gün üst üste yediğim oluyo zararlı biliyorum vicdan azabıda çekiyorum ama canım istiyo sizde çok tüketiyormusunuz
Esmanurs Busrasener43 35 haftalığım en basından beri abur cubur kızartma cips kola fanta jelibon Allah ne verdiyse yedim 😂 zararlı evet ama yemeden duramadım
HipnozX Busrasener43 çok yemeyin şekeri birden yükseltir, 2 saat sonra yine acıktırır sizi. Patetes çok tehlikeli maalesef:( ama kahretsin ki çok güzel:)
Omerhatice Busrasener43 benim şu an aklımdan geçiyor ustunede patates sosu dök ye off miss 😂😂 ben haftada 5 gün yiyorum neredeyse napim çok canim istiyor. Kismadim hiç biseyden ama aşırıya kaçmadan yiyorum yoksa mide yanmasi yapıyor 🥰
zeytinkiz Busrasener43 o midemi yakıyor ben direk karışık kızartma sade yiyiyorum durduramayan kendimi 😆 sonrada offfff cok yedim nefes alamıyorum durumu 😄😄😄🤭
Busrasener43 Omerhatice bende 3 gündür üst üste yiyorum bugün tadımlık yedim ama 😊insan suçluluk duyuyor ama yemedende durmuyo şu boğazım 🤣
Biranne2 Busrasener43 ben ben eşim de bayılır hergün onu yapsam tamam der 😄 bi onu yiyebiliyorum zaten doğru düzgün normal yemekler yiyemiyorum salata çerez meyve falan bide kızartma özellikle patlıcan kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt 😭😭😭 zeytinyağı ile kızartıyorum hepsini belki daha az zararı olur 🙈😂😂
Omerhatice Busrasener43 😁 ben hiç vicdan azabı cekmiyorum hatta ye kizim yarasın sanada diye karnımla konuşuyorum bi yandan 😂😂 oda anlqr gibi allaaa coşuyor resmen 😂 Ama tabi genede tepeleme doymuyorum masadan hafif aç kalkıyorum yani hersey dozunda tabi 🤗
Ays0 Doktorum birden kilo aldığım için patates vs de uzak dur dedi ve ben 2 gündür patates kızartması yiyorum ah ah resmen vicdan azabı çekiyorum hem yerken hem yemeyince (şuan kahvaltı masasında, patatesle bakisarak yazıyorum bunu) 😂