Ozlemyilmaz ozgeya iştee istediğim cevapp nasıll oldu verebildiniz? Duyduğum bikaç hamile de vardı ama o dönem hamile olmadığımdan ilgilenmemiştim😅 insanın başına gelince anlıyor. Şimdi 22.haftadayım +10 ile yola devam ediyorum diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
ozgeya Ozlemyilmaz :))))) iyi bir şekilde vermedim,kusarak verdim 😄 5,5 aylık olana kadar hep kustum.o dönemde zaten midem küçüldü,şimdi de 2-3 kaşıktan fazla yemek yiyemiyorum bir öğünde,o yüzden de kilo almıyorum :))
Ozlemyilmaz ozgeya hayırlısıı diyorumm bebeğin sağlıklıysa en güzeli o☺️ Bünye meselesi tabi bende bulantı yaşadım ama pek kusmalı dönemim olmadı. O zaman bile az yesemde kilo alabildim😍
ozgeya Ozlemyilmaz çok şükür bebeğimin gelişimi de kilosu da çok iyi. Benim bünyem aslında kilo almaya çok müsait,ama sanırım kusmalarım aşırı olduğu için ters etki yarattı 😄
Tugba2727 haceryasar haceryasar hamile kaldığımda normal kilom 59 u. 7 kilo çok mu diyorum işte şuan kendi kendime. Ve 7 aylık hamileyim
Tugba2727 Neres aynen sonradan bunu duyan herkes saçma buldu. Ama bi kere moralim bozuldu benim yememe içmeme daha da dikkat ediyorum 😄😄 kepek ekmek felan
Hamdos haceryasar 39+5 im ve dun baktirdigimda 14 kilo almisim simdiye kadar gayet normal dedi doktor cok sukur daha fazla almadim
Eceminannesi haceryasar 33+5 haftalıgim en son tartildigimda 64 kiloydum hamile kaldigimdada 48dim 16 kilo almış oldum 2 hafta oldu tartilali şuan kaç kiloyum bilmiyorum