Oglununannesi fk54 ben stres yapmıyorm açıkcası haftalar geçtikce rahatlıyorum belki doğumdan korkum yok ondan olabilir ama haklısın ☺️Dikkat edicem eminim kilo bile veririm bi kaç şeyden vazgeçince bünyemi biliyorım😂
Glcn haceryasar ben 16 kilo almıştım 26 haftada şeker çıkınca diyete başladım bir hafta oldu bir kilo vermişim ilk hamileliğim tecrubesizim biraz tedirgin oldum ben zayifliyorum bebeğe bir şey olmaz dimi gelişim acısından
Songul2610 Merhaba arkadaşlar Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah . . Benimde ilk gebeliğim 21. haftadayım 52yle başladım şuan 57kiloyum sizce fazla mı aldım yoksa normal bi kilo mu
Hanif haceryasar canım 69 ile hamile kaldım 31+4 üz kızımla 79 kilo olmuşum doktorum bundan sonrakiler fazlalık hanesine yazılacak dikkat edelim dedi Çok şükür boy var o yüzden belli olmuyor 😆
snmtncr 47.4 kilo ile hamile kaldim 18 haftalik hamileyim 3.8 kilo aldim. Umarim sonradan cok hizli almam cunku dusuk kilo ile hamile kalmistim🤗
ozgeya Susamtanesii kusarak 😁 22-23. Haftama kadar mide bulantım bitmedi hep kustum,zaten sonrasında midem çok küçüldü.şimdi bulantım yok ama 2 kaşık yemekten fazlasını yiyemiyorum bir öğünde.o yüzden kilo almıyorum şuan.
Asliezgi 11. Haftam bitiyor daha miniciğiz gerçi hiç kilo almadım daha 53 ile hamile kaldım inşaallah çokta almam 😊 Hiç bulantı kusma Veya herhangi bir sıkıntım Allaha şükür yok ama iştah çok iyi günde 6 öğün hiç bu kadar yemezdim kemirgen var içimde sanki 😂 ama sürekli yüryüş yapıyorm sabah ve akşam gün içinde de sürekli gezme ya da hareket halinde geçirmeye özen gösteriyorum 🤰🏼