benanerva Veralynn bebek deterjanlarinin hemen hemen hepsinin leke cikarma özelliği güzel değil dogala yakin olduklari icin bende zamanla leke çıkarıcı kullanırım diye dusunuyorum
benanerva Yakubra benim arkadasim da evdeki butun temizlik isleri icin kullanıyor o markayi duydum ama bebek icin bilmiyorum
Yakubra benanerva kesinlikle öneririm içinin rahat etmesi için önce araştır istersen hatta benim öncüm Ersagun tüm ürünleri hakkında çok donanımlı istersen numarasını verebilirim ondan öğren herseyi
Mavilotta Liyaa siveno nun yoğun bir kokusu var. Minoris kokusuz ve daha güzel yıkıyor bence. Bir de minoris daha hesaplı oluyor çünkü 1 kapak koyuyorsun ölçüsü çok küçük. Bir de indrim yakalarsan çok daha hesaplı olur
Liyaa Mavilotta baby olanı mi diğeri mi? Herkes kokusunun çok az olduğunu söylemiş ilk defa yoğun koku duydyn da
Mavilotta Liyaa uçucu bir koku ama ilk yıkandığında yoğun. Portakal hindistan cevizi yağı ağırlıklı kokuyor. Ben astım hastası olduğum için bana yoğun geldi ama ben hassasım. Bence minoris daha güzel yıkıyor.
mutlugebeee Ikizannesiiiii aynen öyle ya üzüldüm ama bende takip ediyordum bıraktım artık, onun gibi de araştırıp inceleyip paylaşan yok ki başka ne güzel içerikleri tek tek görebiliyorduk😔