AysezulalGvn Chemstry benim uykum var başım ağrıdı uykusuzluktan gözümden uyku akıyor ama işte göbüş hanım rahat ettirmiyor ki uyuyalım 😂
AysezulalGvn Namur ben dah hareketleri hiseetmeye başlamadım 4 gözle bekliyorum ama sen böyle hareketli uyuyamıyorum diyince bi çekinmedim değil uykuma çok düşkün0mdür 😂
Eceaykut 34 haftalığım ve bende uyuyamıyorum üzgünüm ara ara yoklayan sancılar ve ağrılar yüzünden uyku yok 😳
AysezulalGvn Damla18 vay yaramaz bebişşş 😂 bizde mi çektirdik böyle annelerimize ahh ahh hakları ödenmezz canımız annelerimizz 😌 (sanırım annemide özlemişim 😂)
AysezulalGvn bitanembugram bende de bi ara çook oluyordu o şimdi azaldı çok şükür yoruldugumda çok ayakta kaldıgımda oluyor sadece ama çok zor bilirim bazen kitlenir kalırdım hareket edemezdim 😣
bitanembugram AysezulalGvn aynen öyle vallahi bazen makinayı falan boşaltirken kilitlenip kalıyorum magnezyum da kullanıyorum ama arada oluyor oldumu peş peşe oluyor
Fehime16 Nurcanatila6 bnde 12deyim uyuyamıyorum 4-5saat uyuyorum uyaniyorum gün içinde de yorgunluktan hafif basım donuyor ama yine uyuyamiyorum
Papatya2768 Kızlar bende uyuyamıyorum erkenden uyanıyorum kaç gündür birde daha 5 haftalık hamileyim. Oğlumda hiç böyle olmamıştı son aylarda vardı uyku kaçma ilk aylarda gözümü açamazdım
Esmaa-ess AysezulalGvn bende uyuyamadığım geceler 1 Fatiha süresi 3 Felak süresi okuyorum hemen esnemeye başlayıp uyuyorum sende dene canım
AysezulalGvn bitanembugram magnezyum kullanmıyorum ben bu doktoro gidişimde söyleyeceğim zaten bu ağrıları kitlenmeleri gerekirse banada versin :)
Figenkrts AysezulalGvn ve 26 haftalık hamileyim yeni yeni geceleri uyuyamamaya başladım çok şükür rahat bir hamilelik geciriyorum ama son 3 aya girerken gerçekten herşey daha çok değişiyormuş 🙈 soluna yada sağına yat genelde bacak arana yastık koy rahat oluyor 😊
AysezulalGvn Figenkrts normalde de yüzüstğ yatmayı çok severim sokuma sağıma yatmak hiç rahat gelmiyor nedense o yüzden uyuyamıyorum 😅
bitanembugram AysezulalGvn magnezyum a başlayınca çoğu ağrınızımdan kurtuluyorsunuz bı de maden suyu muz her gün magnezyumu yüksek olan besinlermis rahatlarsiniz gerçekten