AysezulalGvn Kızlar 2 saattir uyuyamıyorum geceleri böyle oluyor hep daha 18 haftalığım karnımda kocaman oldu patlayacak gibi hissediyorum kendimi uykusuzluktan şekilden şekle giriyorum ama bi türlü uyuyamıyoru m 😣😫
Minnosunannesiii AysezulalGvn Masli Busra333 Birannebirbebek7 Kızlar tek değilsiniz 😅 uyuyayamayn bir ben yapmışlar
AysezulalGvn Masli aprım yok çok şükür ama bir türlü uyuyamıyorum karnımda taş var gibi bi ağırlık var
AysezulalGvn Birannebirbebek7 ayy maşallah senin minik geldi gelecek yeni ve farklı uykusuz geceler başlayacak sana 😅🤷🏻♀️
Busra333 Minnosunannesiii offf ya kaç haftalık 😢 ben daha 21 ve suan rahmimde oynuyor normal mi normalde karnımda olurdu çooook aşığa ortada kıpordıyor sadece😣
Busra333 Minnosunannesiii ohhhh içim rahatladı şükür hiç böyle olmamıştı benim dedim yoksa kötü bişey mi oluyor çok üzüldüm 😣 teşekkür ederim deneyimli anne 💓
Minnosunannesiii Busra333 büyüdükçe daha çok rahimde hissedersin ben lavaboya gidince afedersin kabız filan oldugum da tutarak yapıyordum Bi kalkıp Bi oturuyordum bebek çıkıcak zannediyordum taki iki gün önce doktora söyledim doktorda korkma hemen çıkmaz dedi😅😅😅
Busra333 Minnosunannesiii hahhaahaha hadi yaaa ay 🙈🙈 ama normal sizin bişey kalmamış ki çok yakın sanırım doğum 😊😊 hayırlısı ile kucağımıza alalım şnsallah 😘
Ebru_ozkaya AysezulalGvn 15 haftalık hamileyim ve bende uyuyamıyorum ki düşük riskim olduğu için bütün gün yatmaktan artık her yerim uyuştu🙄
AysezulalGvn Chemstry benim uykum var başım ağrıdı uykusuzluktan gözümden uyku akıyor ama işte göbüş hanım rahat ettirmiyor ki uyuyalım 😂
AysezulalGvn Namur ben dah hareketleri hiseetmeye başlamadım 4 gözle bekliyorum ama sen böyle hareketli uyuyamıyorum diyince bi çekinmedim değil uykuma çok düşkün0mdür 😂